Odkaz – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odkaz – PHP – Fórum – Programujte.comOdkaz – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
30. 8. 2006   #1
-
0
-

neporadi mi niekto ako mozem do prispevku pridat odkaz? tak ako je to spravene tu...hlavne potrebujem vediet ked napriklad niekto odstrai [/URL] aby mi to nespravilo bordel potom dikes

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Jakub0
Super člen
30. 8. 2006   #2
-
0
-



define('BASE_URL', "http://mojestranky.cz");

$text_prispevku = "Blah [url(vynechat)]seznam.cz[/url] blah [url(vynechat)]www.programujte.cz[/url].";

echo preg_replace(array("/((http|ftp|buhvi_co_jeste)://.*)/imU", "/(.*)/imU"),
array("<a href="".BASE_URL."/redir.php?url=1">1</a>", "<a href="".BASE_URL."/redir.php?url=http://1">http://1</a>"),
$text_prispevku);

//Soubor redir.php v korenoven adresari:
/*
Header("Location: ".$_GET["url"]);
*/


Edit: Heh ten smejd mi to zformatoval

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Milan0
Stálý člen
31. 8. 2006   #3
-
0
-

no vyskusal som ten script a vyhodilo mi to chybu kvoli header(header already used...)moj script vyzera asi takto:?



<form method="post" name="form" enctype="multipart/form-data">
<table align="center">
<tr><td align="left" class="small_intab_orange">Message:</td></tr>
<tr><td><textarea name="message" cols="60" rows="4" class="koment" wrap="hard">

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
31. 8. 2006   #4
-
0
-

vlozim tym tlacitkom "["URL"]" "["/URL"]":)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
dalaman0
Věrný člen
31. 8. 2006   #5
-
0
-

Uz si pred tym scriptom nieco odoslal prehliadacu (nejake echo alebo co). preto ti hadze headersd already sent...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Jakub0
Super člen
31. 8. 2006   #6
-
0
-

Soubor, ktery zpracova data:



//Korenovy url ke skriptum
define('BASE_URL', "http://mojestranky.cz");
//Mysql server
define('DB_SERVER', 'localhost');
//MySQl user
define('DB_USER', 'root');
//MySQl password
define('DB_PASSWORD', 'password');
//MySQl database name
define('DB_NAME', 'my_db');

$conn = mysql_connect(DB_SERVER, DB_USER, DB_PASSWORD) or die("Nepodarilo se spojit s databazi");
//...

function escape($str) {
if(get_magic_quotes_gpc())
$str = stripslashes($str);
if(function_exists("mysql_real_escape_string"))
$str = mysql_real_escape_string($str, $GLOBALS["conn"]);
else
$str = addslashes($str);
return $str;
}

if(isset($_POST["odeslano"])) {
//oriznuti o zbytecne netisknutelne znaky
$_POST = array_map("trim", $_POST);
//proti SQL injesction
$_POST = array_map("escape", $_POST);
//Prevest html tagy na entity
$_POST = array_map("htmlspecialchars", $_POST);
if(!empty($_POST["message"])) {
echo "<h3>Napsal a odeslal jste:</h3>";
$_POST["message"] = preg_replace(array("/((http|ftp|buhvi_co_jeste)://.*)/imU", "/(.*)/imU"),
array("<a href="".BASE_URL."/redir.php?url=1">1</a>", "<a href="".BASE_URL."/redir.php?url=http://1">http://1</a>"),
$_POST["message"]);
echo $_POST["message"];
//neco jeste udelat
}
else {
echo "<font color="red">Zadejte text prispevku!</font>";
}
}
?>
<form method="post" name="form" enctype="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI'] ?>">
<table align="center">
<tr><td align="left" class="small_intab_orange">Message:</td></tr>
<tr><td><textarea name="message" cols="60" rows="4" class="koment" wrap="hard"></td></tr>
<td><tr><input type="submit" value="Odoslať"/></td></tr>
Soubor "redir.php" v korenovem adresari aplikace, ktery !jen presmerovava
 Header("Location: ".$_GET["url"]); 

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Milan0
Stálý člen
31. 8. 2006   #7
-
0
-

no uz mi to ako tak funguje ale ked vlozim $message do databazy tak mi to namiesto <a href... vlozi do db "["URL"]"www.stranka.com"["/URL"]"....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
1. 9. 2006   #8
-
0
-

no uz to facha...som neupravil vstup do db...:) dikes moc za pomoc.. :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
1. 9. 2006   #9
-
0
-

som to dalej upravit a len by som chcel vediet ci to je dobre.. robi to sice co to ma ale aj tak sa chcem uistit:)
takze tu to je:

$_POST["message"] = preg_replace(array("/((http|ftp|buhvi_co_jeste)://.*)/imU", "/(.*)/imU", "/[email](.*)[/email]/imU", "/[i](.*)[/i]/imU", "/[B](.*)[/B]/imU"),

array("<a class="smallhyp_o" target="_blank" href="".BASE_URL."/redir.php?url=1">1</a>", "<a class="smallhyp_o" target="_blank" href="".BASE_URL."/redir.php?url=http://1">http://1</a>", "<a class="smallhyp_o" href="mailto:1">1</a>", "<em>1</em>", "<strong style="font-size:11px;">1</strong>"),
$_POST["message"]);

dikes

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Jakub0
Super člen
1. 9. 2006   #10
-
0
-

Tenhle kód mi funguje, takže je to asi správně ??:ok:?



define('BASE_URL', 'http://mojestranky.cz');

$_POST["message"] = "
Blah [url(vynechat)]seznam.cz[/url] kvak [url(vynechat)]ftp://seznam.cz[/url]
[email(vynechat)]jp@seznam.cz[/email] yeah [email(vynechat)]kt.jp@seznam.cz[/email]
blah [i(vynechat)]kurziva[/i] [i(vynechat)]dalsi kurziva[/i] [b(vynechat)]tucne jej
[b(vynechat)]dalsi tucne. Blah.";

$_POST["message"] = preg_replace(array("/((http|ftp|buhvi_co_jeste)://.*)/imU", "/(.*)/imU", "/[email](.*)[/email]/imU", "/[i](.*)[/i]/imU", "/[B](.*)[/B]/imU"),
array("<a class="smallhyp_o" target="_blank" href="".BASE_URL."/redir.php?url=1">1</a>", "<a class="smallhyp_o" target="_blank" href="".BASE_URL."/redir.php?url=http://1">http://1</a>", "<a class="smallhyp_o" href="mailto:1">1</a>", "<em>1</em>", "<strong style="font-size:11px;">1</strong>"),
$_POST["message"]);
echo $_POST["message"];

Edit: Zas jsem zapomněl, že mi to fórum zformátuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Milan0
Stálý člen
10. 9. 2006   #11
-
0
-

az teraz som si vsimol ze mi tam nejde str_replace ak uzivatel pri pisani prispevku stlaci enter tak sa vlozi <br>
mam to takto...
?



....
$_POST["prispevok"] = preg_replace(array("/((http|ftp|buhvi_co_jeste)://.*)/imU", "/(.*)/imU", "/[email](.*)[/email]/imU", "/[i](.*)[/i]/imU", "/[B](.*)[/B]/imU"),
array("<a class="hypforum_o" target="_blank" href="".BASE_URL."/redir.php?url=1">1</a>", "<a class="hypforum_o" target="_blank" href="".BASE_URL."/redir.php?url=http://1">http://1</a>", "<a class="hypforum_o" href="mailto:1">1</a>", "<em>1</em>", "<strong style="font-size:12px;">1</strong>"),
$_POST["prispevok"]);

$_POST["prispevok"] = Str_Replace($najst, $nahradit, $_POST["prispevok"]);//smajlici...funguju
$_POST["prispevok"] = Str_Replace("n","",$_POST["prispevok"]);// <br> nefunguje
//neco jeste udelat
MySQL_Query("INSERT INTO prispevok_forum VALUES(
?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
10. 9. 2006   #12
-
0
-

Nan nahrazovani enteru BeeRkem staci funkce nl2br() ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Milan0
Stálý člen
24. 9. 2006   #13
-
0
-

no tak uz som to vyriesil cez fciu nl2br() ale aj tak by som bol rad keby mi niekto vysvetlil preco v tomto scripte nefunguje funkcia Str_Replace("n","",$_POST["prispevok"]) lebo ja tam ziadnu chybu nevidim...a bolo by to pre mna vhodnejšie vzladom na zarovnanie textu... dikes

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Odkaz — založil Rocky Marchiano

Odkaz — založil Epoxi

Odkaz — založil BoBy

Odkaz na enum — založil TomBar

Dvojity odkaz — založil kironet

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý