Vlastne GUI – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vlastne GUI – Python – Fórum – Programujte.comVlastne GUI – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
stanke0
Návštěvník
14. 3. 2009   #1
-
0
-

iste znate tie programy, ktore nemaju GUI od OS, cize napriklad nie windovsacke tlacitka, okno a farby, ale vlastne GUI, ako pre priklad ICQ...
Ako mozem docielit takyto Interface programu???

Dik :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.78.–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
Reklama
Reklama
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
14. 3. 2009   #2
-
0
-

S pythonem to imho nepujde...
Jediné, co mě napadá je pohrát s wxPythonem - ten je celkem pružný a dá se hodně přizpůsobit.
V tkinteru přes Canvas. Vložit do canvasu obrázek, který vypadá jako to tvoje tlačítko a nastavit to, aby to mělo hover apod...

Je jednodušší se držet klasického stylu. A navíc je to často mnohem přehlednější než aplikace typ icq.

Nahlásit jako SPAM
IP: 66.68.54.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Quiark0
Věrný člen
14. 3. 2009   #3
-
0
-

Musíš si to komplet kreslit sám. V již zmiňovaném wxWindows to půjde, půjde to i v jiných frameworcích (tkinter možná ne no :) Trošku bych možná měl obavy o rychlost, ale možná to je irelevantní (stejně půjde jen o kopírování bitmap sem a tam, na což python nebude mít vliv).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
jadus.
~ Anonymní uživatel
99 příspěvků
15. 3. 2009   #4
-
0
-

ja nevim co pořád všichni viděj na GUI ja mam nejradsi textove prostredi. Vsechno krasne vidim a nemusim premejslet jake prikazy se pod tlaciktem "Supr tlacitko urcite ho zmackni" predstavit. Ale zkus ten wxPython.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.38.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
15. 3. 2009   #5
-
0
-

To jadus. : GRAPHIC User Interface...podstatné je slovo GRAPHIC ! =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.242.–
stanke0
Návštěvník
18. 3. 2009   #6
-
0
-

jasne ked potrebujem nieco pre sebe, kaslem na gui, aaaaale ked chcem program "predat" verejnosti, musi mat nejaky vzhlad :) vacsinou to kompenzujem farbami ktore fakt ladia alebo vyberam farby definovane OS :)

dik moc za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.19.–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Čo je vlastne konzola ? — založil mephi

Co je vlastne v databaze — založil olgo

Vlastne menu — založil 7raul

Vlastné chybové hlášky — založil walda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý