Background-color: transparent; – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Background-color: transparent; – CSS – Fórum – Programujte.comBackground-color: transparent; – CSS – Fórum – Programujte.com

Dragon0
Stálý člen
30. 8. 2006   #1
-
0
-

Lze to nějak zapsat tak aby to zkousnul validator W3?

Pokud potčebujete kód:

#text {

margin-left: 12px;
width: 502px;
border: solid #FFFFF1 0px;
text-align: left;
color: black;
background-color: transparent;
}

Když to vynechám píše mi to stejnou chybu jako když to tam nechám.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
31. 8. 2006   #2
-
0
-

Jakou ti to tam vypisuje chybu, když jsem to zkoušel, tak mi to jenom napsalo varování, že neni nastavená barva pozadí, ale pokud vim, tak to neni chyba.

Nahlásit jako SPAM
Pište kód tak, jako kdyby byl jeho údržbou pověřen neurvalý, agresivní a psychopatický maniak, jenž dobře ví, kde bydlíte.
Dragon0
Stálý člen
31. 8. 2006   #3
-
0
-

Njn tak varování teď začínám tak se mi to plete :?

Nahlásit jako SPAM
1. 9. 2006   #4
-
0
-

jj varování, já jsem taky více méně začátečník. Začal jsem s tim asi před třema měsícema. Vim už ale, že tam máš nějaký věci definovaný zbytečně, jako třeba rámeček, kterej má nulovou tloušťku nebo nastavení barvy pozadí jako průhledný, to je výchozí hodnota, tak to ani definovat nemusíš.

Nahlásit jako SPAM
Pište kód tak, jako kdyby byl jeho údržbou pověřen neurvalý, agresivní a psychopatický maniak, jenž dobře ví, kde bydlíte.
Dragon0
Stálý člen
16. 9. 2006   #5
-
0
-

Kuge napsal:

jj varování, já jsem taky více méně začátečník. Začal jsem s tim asi před třema měsícema. Vim už ale, že tam máš nějaké věci definované zbytečně, jako třeba rámeček, kterej má nulovou tloušťku nebo nastavení barvy pozadí jako průhledné, to je výchozí hodnota, tak to ani definovat nemusíš.

No, ale když ho zase nedefinuju tak "You have no background-color with your color".

Nahlásit jako SPAM
Martin ?0
Stálý člen
24. 9. 2006   #6
-
0
-

Dragon napsal:

Kuge napsal:

jj varov?n?, j? jsem taky v?ce m?n? za??te?n?k. Za?al jsem s tim asi p?ed t?ema m?s?cema. Vim u? ale, ?e tam m?? n?jak? v?ci definovan? zbyte?n?, jako t?eba r?me?ek, kterej m? nulovou tlou??ku nebo nastaven? barvy pozad? jako pr?hledn?, to je v?choz? hodnota, tak to ani definovat nemus??.

No, ale kdy? ho zase nedefinuju tak You have no background-color with your color : a

Varov?n? nen? chyba. Pokud dokument projde s varov?n?m, je validn

Nahlásit jako SPAM
Zdeněk Haták0
Věrný člen
30. 11. 2006   #7
-
0
-

tak to mi spad kámen z disku. :D,

Nahlásit jako SPAM
(x)HTML & CSS kodér webových stránek → http://manq.name
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Transparent blt — založil max

Color schemy — založil dalaman

Hard to Color [0.6.8] — založil Kuny

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý