IRC bot:Nacteni ze souboru a odeslani jedne linky – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

IRC bot:Nacteni ze souboru a  odeslani jedne linky – Python – Fórum – Programujte.comIRC bot:Nacteni ze souboru a odeslani jedne linky – Python – Fórum – Programujte.com

 

jadus.
~ Anonymní uživatel
99 příspěvků
16. 3. 2009   #1
-
0
-

potrebuji po dlouhem case pomoc.

Mam kus kodu

soubor2=open("vtip.txt","r")

n=random.randint(1,10)
vtip=soubor2.readline(n)

print vtip
s.send("PRIVMSG #jadus "+vtip+"\n")

Kazdy uz vi ze se jedna o irc bota ale kdyz chci pak nacist ze souboru linku vygenerovanou randomem nacte se mi vzdy jen kus slova z jedne linky. To bych jeste nejak udelal ale, pak kdyz chci uz nactenou celou linku odeslat po irc odesle se jen jedno slovo i kdyz uz je nactena cela linka.

Nevite nekdo co s tim??

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.38.–
pin2k
~ Anonymní uživatel
49 příspěvků
16. 3. 2009   #2
-
0
-

mrkni jak jsem to řešil já, mám teda udělaný pluginy na tyhle funkce, mrkni do dokumentace na rozdíl mezi readline() a readlines()



def Joke():
jokefile = open("plugins/joke.txt", 'r')
lines = jokefile.readlines()
jokefile.close()
rand = random.randint(0, len(lines)-1)
return lines[rand]

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.230.–
jadus.
~ Anonymní uživatel
99 příspěvků
16. 3. 2009   #3
-
0
-

diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.50.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

IRC bot — založil Honza

Irc bot — založil Calis Xarn

IRC bot - prepis — založil freeman-half

IRC bot pro lide.cz — založil Jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý