C# GTK Textovy editor – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# GTK Textovy editor – .NET – Fórum – Programujte.comC# GTK Textovy editor – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miro17010
Stálý člen
16. 3. 2009   #1
-
0
-

Mam jeden problem, chcem sa naucit zaklad mono gtk#, ale na internete neviem najst ziaden tutorial. Bol by som rad ak by sa tu niekto taky nasiel, co by mi vytvoril MONO C# GTK (glade) textovy editor, poslal ho sem. Jednduchy load, save, copy, paste,... len zakldne veci. Viem ze to nebude problem pre toho kto pozna jazyk, ale ja ho nepoznam, z projektu by som uz pochopil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Reklama
Reklama
16. 3. 2009   #2
-
0
-

To Miro1701 : Pokud na nějaké ne-začátečnické úrovni ovládáš C# a .NET, tak to nebude problém. Musíš si jen nastudovat jiný API. Pokud hledáš ukázkový projekty, tak zkus Sourcefroge, pár jednoduchých aplikací pro Mono/GTK# se tam najde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Miro17010
Stálý člen
16. 3. 2009   #3
-
0
-

problem je v tom ze ja neviem ani jedno ani druhe ale uz sa mi podarilo otvorit subor :D, nasiel som dobru stranku http://www.csharp-examples.net/examples/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Miro17010
Stálý člen
17. 3. 2009   #4
-
0
-

uz mam urobene ulozenie, ale ak je text kratsi ako predchadzajuci, tak mi necha zvysok textu, pouzil som StreamWriter.

EDIT: uz som to urobil, pouzil som FileStream a vytvoril som subor, resp. prepisal

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Miro17010
Stálý člen
17. 3. 2009   #5
-
0
-

podarilo sa mi nieco vytvorit, ale chcem vybrat cast triedy (Save, Load, premenne text a text path) do novej triedy, a v tedy mi pisalo:
... is required for non static field, ....

Nebol by tu niekto kto bi mi to rozdelil a vysvetlil??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Tkinter - Textový editor — založil Poky

Primitivní textový editor — založil paul27

Python Tkinter - textovy editor — založil martin klvaňa

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý