Začínám v .NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Začínám v .NET – .NET – Fórum – Programujte.comZačínám v .NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
TomasUL0
Newbie
19. 3. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
chtěl bych Vás poprosit o radu. V práci chtějí, abych se naučil programovat .NET. V tuto chvíli umím PHP, VBA, SQL, C (ze střední :-) ) ...... Ale v tuhle chvíli nevím, kde mám začít? Mám se začít učit C++ ? Opravdu nevím odkud bych měl začít, tak bych Vás chěl poprosit o radu, a popřípadě mi doporučte nějakou dobrou literaturu. Předem dík za pomoc a rady!

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.28.–
Reklama
Reklama
19. 3. 2009   #2
-
0
-

V jazycích PHP a C++ se v .NETu dá psát (stejně jako v mnoha jiných), ale pravděpodobně po tobě budou chtít, abys používal C#. To asi nebude nijak velký problém, horší bude získat přehled o tom, co .NET vlastně nabízí - něco se dá pochytit z různých článků, ale spíše to chce čas.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Andriel0
Stálý člen
19. 3. 2009   #4
-
0
-

To djanosik : Tu od Cpress nebrat... Spousta zbytečné a nezáživné omáčky okolo a opravdové programování začíná až někde o 100-200 stran později od začátku knihy... Spíše bych doporučoval něco tenčího a méně komplexního, protože když bude potřebovat něco do hloubky, pak si to najde, ale umět vše do hloubky, i když to nebude používat, to je trošku zbytečné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 3. 2009   #5
-
0
-

To Andriel : To je ale vada většiny takových tlustých knih. Tu o ASP.NET (Pro ASP.NET in C# 2008) mám doma v originále a o ASP.NET tam začíná až od 80. stránky. Tu červenou od Cpressu mám taky doma, máš pravdu, že zabíhá hodně do podrobností, takže jsem i často přeskakoval. Za sebe můžu na učení se C# doporučit Pro C# 2008 and the .NET 3.5 Platform (nevím jestli vyšla česky, pokud ne, tak je to obrovská škoda). Je naprosto famózní, to myslím vážně. Necelých 1400 stránek, výborně se čte, vše je ukázáno na zajímavých příkladech, prostě ji můžu jenom doporučit, nejlepší taková knížka, se kterou jsem se setkal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Flowchart
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
19. 3. 2009   #6
-
0
-

To Chrasty : Máš je všechny přečtené?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 3. 2009   #7
-
0
-

To Flowchart : Tu Pro C# ano, v té červené jsem hodně přeskakoval a Pro ASP.NET teď čtu. Proč?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
TomasUL0
Newbie
20. 3. 2009   #8
-
0
-

Díky všem za rady jak ohledně programování, tak ohledně publikací. Díks

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.21.–
Flowchart
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
20. 3. 2009   #9
-
0
-

To Chrasty : Mě totiž zajímalo, jak dlouho může trvat takovou 1400 stránkovou knihu přečíst?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
20. 3. 2009   #10
-
0
-

To Flowchart : Jak komu. Mám doma dvě už asi tři roky a jsem sotva na konci první (nicméně znám téměř vše, co v nich je).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Pebble0
Návštěvník
23. 3. 2009   #11
-
0
-

To Chrasty : Jenom k tý knize C# pro a..., mohl bys napsat vydavatele, popř. přesnej název, Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.77.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 3. 2009   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Zacinam v C — založil David

Začínám s PLC — založil stoker303

Začinam s programem — založil Nery

Pomozte teprve začínám — založil plato12

Quincy 2002 začínam — založil Nery

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý