Overflow a float – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Overflow a float – CSS – Fórum – Programujte.comOverflow a float – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mara
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
20. 3. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,
Mám problém s css vlastnostmi overflow a float v mozile a chromu vse funguje v poradku ale v IE 7 se nic neorizne ani neobteka. Co jsem se docetl explorer by mel mit podporu techto dvou vlastnosti, tak nevim proc to nefunguje.
Dekuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.127.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
20. 3. 2009   #2
-
0
-

Zkus sem hodít kód a třeba screen toho, co to dělá...nebo pokud máš celou tu stránku někde nahranou, tak by stačil odkaz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Mara
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
20. 3. 2009   #3
-
0
-

http://maraba.hustej.net/
ten overflow uz jede ale ten float ale ne. jinak se nediv obsahu jenom zkousim je to do skoly

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.127.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
21. 3. 2009   #4
-
0
-

Classu .stred dej ještě jeden parametr - float: right; a classu .paiticka dej parametr - clear: both; a mělo by to frčet :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Mara
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
21. 3. 2009   #5
-
0
-

Tak to nefunguje. Kdyz tohle udelam, tak jedina zmena je ta, ze v mozille mi to ten stred vodsadi stejne blbe jako v IE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.127.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
21. 3. 2009   #6
-
0
-

Tak nevím...ty máš všade nacpané ty overflow :D to já vůbec nepoužívám :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Mara
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
21. 3. 2009   #7
-
0
-

Tak nic ale dik. No ja bych je tam necpal ale de vo to ze nevim jak jinak resit layout pomoci divu se stejnou delkou slupcu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Overflow — založil Johny.

Overflow — založil kolarcz

Text-overflow — založil Onsi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý