Dobrý den, potřeboval bych poradit ze skriptem. Skript by měl vytvořit textové pole (v html je to input) a měl by mýt jako výstup proměnnou. Potřeboval bych to v čistém JS bez html. A pak bych se chtěl ještě zeptat jak by vypadal takový skript pro odeslání hodnoty proměnné do databáze třeba MySQL. Řekněme že databázy nastavenou mám a za heslo dosaďte heslo a za jméno jméno za tabulku tabulku a tak... ;-) . Pokud to ovšem v Js jde... to doufám :-) jinak díky ;-)
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Input v Js
Aha, a já myslel že Js z Db komunikovat umí. To samé jsem řešil ve flashi, musel jsem odesílad proměnnou do php a php se už pak postaralo o odeslání proměnné do databáze a spátky to bylo stejné přez php. Ale zdálo se mi to dost komplikované a pomalé. Proto jsem se rozhodl udělat web v html a Js ale jak jsem se dozvěděl že Js komunikovat přímo z Db neumí tak asi zůstanu u toho falshe. Ale děkuji...
To milanmichal : Když si uvědomíš, jak JS funguje, tzn. že celý skript se spouští až na klientovi, tak je jasné, že připojení k db by bylo hodně nebezpečné. Mimojiné bys musel poslat prohlížeči login a heslo k db.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů
Podobná vlákna
Input a input type — založil
Input — založil jankohraskosss
Input — založil zelenac1
Input — založil homelin
Problés input — založil tomáš polz
Moderátoři diskuze