Porovnanie "adries" 2 obrazkov – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Porovnanie "adries" 2 obrazkov – Delphi – Fórum – Programujte.comPorovnanie "adries" 2 obrazkov – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Onsi0
Stálý člen
21. 3. 2009   #1
-
0
-

mám dva obrázky:

Image1: TImage;
Image2: TImage;

každému z nich pomocou Image.Picture.LoadFromFile() nastavím adresu nejakého jpgečka. Potrebujem však zistiť, či zobrazené obrázky niesu rovnaké. Chcel som to robiť takto:

Image1.Picture=Image2.Picture

čo je podľa mňa dosť logické a nevyhadzuje to ani žiadnu chybu ale ak to použijem do podmienky tak tá je vždy vyhodnotená ako false
ako by som to mal spraviť?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.148.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 3. 2009   #2
-
0
-

mozna porovnavas dva ruzne objekty, ktere maji akorat stejny obsah
projdi si seznam promerties jestli tam neni neco co by se dalo pouzit ... treba jestli nekde neni ulozenej nazev souboru nebo tak..

v nejhorsim muzes porovnat jednotlive pixely :D ale to uz by bylo pomalejsi

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Onsi0
Stálý člen
22. 3. 2009   #3
-
0
-

tak ten názov som nenašiel nikde ale s tými dva rôznymi objektmy máš asi pravdu...
ale keď tak nad tým rozmýšlam tak by mi možno stačilo porovnať v obrázkoch len jeden pixel... vyskúšam :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.148.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý