Tak jsem prohlížel fórum, vyjímečně v C++ sekci a našel jsem toto téma http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=12117-nacitani-3ds
Chci se zeptat, protože mi google nic moc nenašel, není nějaká taková komponenta pro C#, co by takhle snadno načetla model a vykreslila ho, třeba v proceduře pain, nebo tak? Nejlépe modely z Cinemy 4D, ale kdyby to bylo jen pro 3D Studio Max, také bych nepohrdl. Někdo nějaké návrhy?
Fórum › .NET
Cinema 4D v C#
To Andriel : Můžeš k tomu použít XNA framework, jistě nebude nijak obtížné vykreslit jeden model. Ale nejsem si jistej, jak je to s podporou formátů.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Ano, to mě také napadlo, nebylo by obtížné jej načíst a nějak vykreslit, ale jestli bere XNA formát Cinemy, nebo 3DS, to je pro mě záhada... Zkusím se kouknout na creators.xna na 3D tutoriál, třeba tam o tom něco bude.
To Andriel : A byl by problém to exportovat do kompatibilního formátu?
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
To djanosik : No kdyby to bylo stylem "stáhni tenhle program, urči cestu k souboru z Cinemy/3DS a cestu, kam se má uložit výsledek", tak určitě ne, ale co jsem koukal, tak to takhle jednoduché nebude...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů
Podobná vlákna
Cinema 4D - 3D modelu a .... — založil janek
Cinema 4D Tutoriály CZ — založil Kenvelo
Knížka na Cinema 4D releace 6 — založil HoHo
Boujou a Cinema problém — založil StickyCZ
Python + Cinema 4D = Py4D — založil ondrike
Moderátoři diskuze