Clanky v ASP.NET (C#) – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Clanky v ASP.NET (C#) – .NET – Fórum – Programujte.comClanky v ASP.NET (C#) – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Igerko
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
22. 3. 2009   #1
-
0
-

Ahojte, mám otázku, ako vypísať članky z DataBase ?? Robim to pomocou REPEATER a tam pouzivam <% Eval(...)%> Ale neviem to zoradit, aby sa to vypisovalo podla ID a to vzostupne..
Clanok 3 (ID:3)
Clanok 2 (ID:2)
Clanok 1 (ID:1)
Teraz sa mi to vsetko vypisuje opacne.. A ja chcem neco ako Novinky vo vlastnom Redakcnom systeme... Takze prosím poradte ako to vypísať vzostupne..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.175.–
Reklama
Reklama
22. 3. 2009   #2
-
0
-

To Igerko : A co tak pozměnit SQL dotaz?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Igerko
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
22. 3. 2009   #3
-
0
-

Heh.. Presne to ma napadlo, ked som sa odreagovaval na Call of Duty 2 :D:D SELECT * FROM novinky ORDER BY id DESC... To DESC som tam zabudol dat.. Aj tak diiik :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.130.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý