Nahrazení – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nahrazení – C / C++ – Fórum – Programujte.comNahrazení – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

LJ10240
Stálý člen
24. 3. 2009   #1
-
0
-

Mám kód:

///////////////////////////////////////
sfile=FNAME;
string a="á";
for (int at=0; at < sfile.length(); at++){
if(&sfile.at(at) == a){sfile.replace(at,1,"a");}
}
///////////////////////////////////////

Očekávám, že všechna "á" v proměnné sfile (char FNAME[MAX_PATH]) nahradí zankem "a".
Nic takového to ale nedělá.
Poradí mi někdo prosím, co s tím?

Předem díky za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 3. 2009   #2
-
0
-

a co to dela?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
darthdeus0
Stálý člen
24. 3. 2009   #3
-
0
-

Neporovnáváš tam náhodou string a char?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.7.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
LJ10240
Stálý člen
24. 3. 2009   #4
-
0
-

MessageBoxem jsem zjistil, ze to, jestli tam ten znak je, pochopi. Ale uz ho to nenahradi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
LJ10240
Stálý člen
24. 3. 2009   #5
-
0
-

sfile=FNAME;
string find="á";
string replace="a";

string::size_type pos=0;
while((pos=sfile.find(a, pos))!=string::npos)
{
sfile.erase(pos, a.length());
sfile.insert(pos, replace);
pos+=replace.length();
}

for (int a=0;a<=sfile.size();a++)
{
FNAME[a]=sfile[a];
}

///////////////////////////
Funguje. Vyřešeno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

C++ nahrazení Unicode — založil Kenvelo

Nahrazení UpdatePanelu — založil Janík

Nahrazení diakritiky MVC — založil Toredor

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý