Iclude v odkazu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Iclude v odkazu – PHP – Fórum – Programujte.comIclude v odkazu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr0
Duch
26. 2. 2006   #1
-
0
-

Ahoj, nevíte prosimvás někdo, jak na odkaz použít include, podobně jako u html je iframe, tak na odkaz se dá target a jmeno rámu, ale nevim jak na include. Jde to vůbec? Děkuju předem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Vítězslav Titl0
Stálý člen
26. 2. 2006   #2
-
0
-

Include v php je trošku něco jiného než, jak si to představuješ, mrkni se tady na ten článek: [url=http://www.jakpsatweb.cz/include.html#serverove]http://www.jakpsatweb.cz/include.html#serverove[/url]
include pracuje jinak než rámy, include tam prostě vloží celej kód, kterej má na includovat a rámy to jen načítají odjinud.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
26. 2. 2006   #3
-
0
-

Jedna z prvnich veci, kterou server s kodem dela, je, ze prave nahradi prikazy include obsahem includovaneho souboru. Ke klientovi se jiz dostava jednolity kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
J?n Varhol0
Newbie
28. 2. 2006   #4
-
0
-

inac povedane, ty by si chcel pouzit prikaz, ktory je vykonavany na strane serveru priamo v prehliadaci, ale toto neide... to len ako doplnujuce vysvetlenie predosleho ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.varhol.sk/
Petr0
Duch
7. 3. 2006   #5
-
0
-

No nemyslel sem to přímo jako include, právě že to neznám, ale když kliknu na odkaz tak za adresou .....cz/objednavky.php?akce=newobjed.....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
7. 3. 2006   #6
-
0
-

Ale to je neco uplne jinyho ;)

To je parametr poslany metodou GET :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Petr0
Duch
8. 3. 2006   #7
-
0
-

No a jak ho tam dostaanu? Pač z toho e d pak přečíst odkud tam dotyčnej přišel apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
8. 3. 2006   #8
-
0
-

Precti si serial PHP II. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

Php iclude vlada navic jednicku — založil tribalcz

Adresace odkazů — založil fleury93

Hodnota odkazu — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý