Veľkosť súboru... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Veľkosť súboru... – C / C++ – Fórum – Programujte.comVeľkosť súboru... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Péťa
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
25. 3. 2009   #1
-
0
-

Ako zistiť veľkosť súboru naprv v kB ? (C++)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
Reklama
Reklama
Earl Cash0
Věrný člen
25. 3. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Péťa
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
25. 3. 2009   #3
-
0
-

ok...thx...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
m->29+6
Super člen
31. 3. 2009   #4
-
0
-

Počuj, aj na tých stránkach čo si sem dal je

Return Value

If successful, the function returns a zero value.
Otherwise, it returns nonzero value.
Ako je teda možné, že ti to vráti veľkosť súboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.179.–
bukaj_0010
Věrný člen
31. 3. 2009   #5
-
0
-

m->29
Ako je teda možné, že ti to vráti veľkosť súboru?
Je možné, že v některých implementacích libc opravdu vrací pozici v souboru (i když je to evidentně proti standardu). Nejjistější bude použít ještě ftell()[1].

[1] http://cplusplus.com/reference/clibrary/cstdio/ftell.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 91 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý