Zdravím,
jsem student 3. ročníku SŠ a sháním odbornou praxi na období 25. 5. - 5. 6. 2009.
Moje znalosti v IT pokrývají:
[seznam]Programování[seznam]PHP (na velmi dobré úrovni)[/seznam][seznam]C/C++[/seznam][seznam]JavaScript[/seznam][seznam]ASP.NET[/seznam][seznam]assembler x86[/seznam][seznam]Pascal (základy)[/seznam][/seznam]
[seznam]Webdesign[seznam](X)HTML, XML[/seznam][seznam]CSS[/seznam][seznam]správa Apache[/seznam][seznam]SEO[/seznam][/seznam]
[seznam]Databáze[seznam]MySQL[/seznam][seznam]MS SQL[/seznam][/seznam]
[seznam]Systémy[seznam]Správa OS Windows 2000/XP[/seznam][seznam]Správa Linuxových OS[/seznam][/seznam]
[seznam]Aplikační prostředí[seznam]LotusNotes[/seznam][seznam]EAGLE[/seznam][seznam]AutoCAD (základy)[/seznam][/seznam]
[seznam]Jednočipové mikrokontroléry a hradlová pole[seznam]assembler Intel 8051[/seznam][seznam]assembler/C Atmel ATMega[/seznam][seznam]VHDL (začínám :)[/seznam][/seznam]
Praxi bych mohl vykonávat buď v Rožnově p. R. a okolí nebo v Brně. Nezáleží mi na finančním výdělku, hlavně bych chtěl, aby to bylo pro mě zajímavé a abych se něco nového naučil nebo získal zkušenosti.
Kontakt: neimenuje z-a-v-i-n-á-č gmail.com
Fórum › Inzerce
Sháním praxi v IT/Elektro
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů
Podobná vlákna
Zkusenosti v praxi — založil
Doporučte elektro knihy — založil akero
WP - asynchronne programovanie v praxi — založil jan
VŠ pro informatika se znalostí elektro — založil pr0gr4mm3r
Jak získat praxi a učit se v IT — založil Radek Hlaváček
Moderátoři diskuze