Tutorial CMS – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tutorial CMS – PHP – Fórum – Programujte.comTutorial CMS – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
30. 3. 2009   #1
-
0
-

Dobry den,
uvital by som tutorial na vytvorenie maleho cms kde bude len nejake menu ako ho vygenerovat
a potom nejaky navod na vytvorenie modulov a ako ich pripajat.
Som zaciatocnik v PHP robim v nom iba 2 mesiace cize mne by vyhovovalo a urcite aj vela ludom nejaky tutorial kde to bude napisne jednoducho a zrozumitelne.
Ďakujem za odpoveď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.65.–
Reklama
Reklama
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
30. 3. 2009   #2
-
0
-

No, jestli delas s PHP teprve dva mesice, mel by ses asi poradne ucit, nez zacnes delat neco opravdu velkeho. Dva mesice je pomerne kratka doba, pokud nemas zkusenosti s nejakym jinym programovacim jazykem.
Jestli chces ale "zaklady" CMS, tak poradne zalistuj v PHP, uz to tady kdysi kdosi psal, nebo bez na builder.cz , kde maji na vyvoj CMS napsany tutorial.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.9.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
30. 3. 2009   #3
-
0
-

mienkofax napsal:
Dobry den,
uvital by som tutorial na vytvorenie maleho cms kde bude len nejake menu ako ho vygenerovat
a potom nejaky navod na vytvorenie modulov a ako ich pripajat.
Som zaciatocnik v PHP robim v nom iba 2 mesiace cize mne by vyhovovalo a urcite aj vela ludom nejaky tutorial kde to bude napisne jednoducho a zrozumitelne.
Ďakujem za odpoveď.


no ja programujem 2.5 roka mam 14 rokov ale na nieco take by som si zrejme netrufol

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.55.–
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
9. 6. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.108.–
@mattonik
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
10. 6. 2009   #5
-
0
-

To 7raul : K tomu bych řekl, že nezáleží na tom jak dlouho děláš onen jazyk, ale na tom jak dokážeš přemejšlet a rychle "zpracovávat data" v hlavě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

CMS — založil Jozef

CMS-help — založil Michal

Implementácia CMS — založil Anonymní uživatel

CMS leaguege — založil michal

Design CMS — založil Zelenáč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý