Vkládání znaků do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vkládání znaků do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVkládání znaků do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wise0
Stálý člen
30. 3. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den.

Mám dotaz. Na svém webíku mám formulář, ve kterém přidávám články. Používám FCKeditor. Jak mám udělat, buď přidat do FCKeditoru nebo někam mimo, aby mi to po kliknutí na tlačítko (např. jak máte zde když píšu tak B, I, (code) apod.) vložilo to co chci?

např. kliknu na tlačítko a do formuláře mi to vloží třeba --- ---. Díky za odpověď a ochotu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Reklama
Reklama
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
30. 3. 2009   #2
-
0
-

<form name="formular">


<textarea name="textpole"></textarea>

</form>



<input type="button" onclick="document.formular.textpole.value += ':-)'" vlaue=":-)" />

tu akciu onclick mozes dat hocicomu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.55.–
wise0
Stálý člen
1. 4. 2009   #3
-
0
-

To 7raul : Nevíš, jak to aplikovat do FCKeditoru? Chtěl bych si tam totiž přidat vlastní ikonku, který mi tam vloží předdefinovaný text

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
2. 4. 2009   #4
-
0
-

To wise : to teda nevim, so ty s tym editorom vzdy mas, sprav si vlastny a nebudes mat problemy ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.10.–
wise0
Stálý člen
2. 4. 2009   #5
-
0
-

No to je jasný, že bych si mohl udělat vlastní, ale fck má funkce, který se mi docela zamlouvaj a kdybych si udělal vlastní, tak o ně přijdu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.181.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
wise0
Stálý člen
5. 4. 2009   #6
-
0
-

btw. raule, nefunguje ten kod, kterej si předtím poslal a vlaue sem změnil

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý