Ještě jeden blbý dotaz, prosím (OLE) – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ještě jeden blbý dotaz, prosím (OLE) – Visual Basic – Fórum – Programujte.comJeště jeden blbý dotaz, prosím (OLE) – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
orbis0
Duch
3. 9. 2006   #1
-
0
-

Mohl bych se prosím zeptat, když mám obrázek, zvuk nebo jakýkoliv soubor integrovaný v OLE objektu, tak jak provést zmáčknutím tlačítka to, aby se ten soubor v OLE zkopíroval na disk na adresu, která je zadána v programu. Děkuji moc za odpověď, promiňte mi za hloupý dotaz.
Díky, mějte se

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jiří Chytil0
Věrný člen
3. 9. 2006   #2
-
0
-

O tomhle dotazu si mysl?m prav? opak vůbec nen? hloup?. pr?v? naopak m? docela zaujal, p?esto ?e s objekty OLE se tak?ka nedost?v?m do styku.

Chvilku jsem na toto t?ma n?co pohled?val ale zat?m marn? nevím zda je n?co takov?ho mo?n?. Ned? se to n?jak obej?t. K ?emu vůbec n?co takov?ho pot?ebuje? ??, A vlastn? pokud je objekt s n?jak?m souborem propojen nesta?ila by jeho adresa ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Dušan Matoušek0
Návštěvník
13. 10. 2006   #3
-
0
-

To bude asi problém protože OLE objekt neobsahuje klasické binární data ale nějaký balast navíc,například pokud přes OLE vložíte do tabulky obrázek a následně ho getchunkem načtete neodpovídá soubor původnímu,ole si k němu něco přibalil.Otázkou zůstává zda vůbec OLE kontejnery používat, já osobně je nepoužívám NIKDY!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Jakub Lajmon0
Věrný člen
9. 11. 2006   #4
-
0
-

nemusis, (uz vonkoncom nie v titulku) pouzivat hesla ako : "este jeden bylby dotaz, ...." forum je na to, aby pomahalo ?:ms_0011:, tak radsej mu daj konktretnejsi nazov: "OLE - kopirovanie" neber to v zlom OK? ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Blbý dotaz ... — založil homelin

Blbý dotaz II — založil Peťan

Jeden mysql dotaz — založil Apik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý