Cin ošetření – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cin ošetření – C / C++ – Fórum – Programujte.comCin ošetření – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kas
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 4. 2009   #1
-
0
-

zdravim, potřebuji poradit se vstupem, načítám "int" mám ošetřeno "eof()" a "fail()" jestli existuje něco zvlášť pro ošetření přetečení typu int ze vstupu, nebo zda se to dá dále nějak rozdělit ve "fail()" od nečíselného vstupu, kuju za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.242.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 4. 2009   #2
-
0
-

jak to myslis?

kazdopadne kdyz ti nekdo zada na miste kde cekas cislo neco jineho tak ti to hodi ten fail...
pokud chces dal pokracovat v nacitani musis nejprve vyresetovat ten priznak fail a pak odstranit z fronty to co zpusobilo chybu
.. bud tim ze to nahodis jasko string chyba; cin >> chyba ; a to nacte jedno slovo ... pak muzes zkouset dal cist cisla

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
1. 4. 2009   #3
-
0
-

potřebuji odlišit, když mi někdo zadá nečíselnou hodnotu od zdání čísla větčího než je rozdah int

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.242.–
KIIV+42
God of flame
1. 4. 2009   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel : od toho sou ify..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Cin, cin.get(),...atď — založil PeterSura

Cin.get() cin.line() — založil H3ll

Cin.get(); — založil Dodo

Cin.get(ch) — založil demolitionmen

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý