Princip volání dalších oken (formulářů) – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Princip volání dalších oken (formulářů) – .NET – Fórum – Programujte.comPrincip volání dalších oken (formulářů) – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bear.king0
Newbie
2. 4. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
mám takový triviální dotaz:
jak volat z hlavního okna okna další ?

Napadá mě vytvořit instanci nějakého formuláře a pak u něj zapínat a vypínat visible a pak show.
Nebo vždy když chci sekundární okno zobrazit, mám vytvářet novou instanci třídy?

A ještě, jak nastavím aktivní okno?
Díky. bk

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.3.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
2. 4. 2009   #2
-
0
-

Jak pises, tak si vytoris instanci formu a zavolas Show nebo ShowDialog.

Aktivni okno zavolas metodou Focus.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
bear.king0
Newbie
2. 4. 2009   #3
-
0
-

Mám tu ale ještě jeden problém:
- vytvořím si instanci okna
- zobrazím okno pomocí show
- zavřu okno pomocí close
- znovu chci otevřít okno pomocí show a... skončí to v chyběK uvolněnému objektu nelze přistupovat.
Čím to?
bk.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.207.–
2. 4. 2009   #4
-
0
-

To bear.king : Je to tím, jak je psáno v té chybové hlášce. Pokud chceš opakovaně zobrazovat jednu instanci okna, tak je třeba použít meotdy Hide a Show.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý