Položení dotazu XML – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Položení dotazu XML – PHP – Fórum – Programujte.comPoložení dotazu XML – PHP – Fórum – Programujte.com

 

plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #1
-
0
-

Ahoj, nevím zda jsem blbej já, nebo něco jiného, ale může mi někdo vysvětlit jak v PHP položím dotaz v XML? Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Quiark0
Věrný člen
3. 4. 2009   #2
-
0
-

No tak to jsem asi taky blbej, protože nevím, o čem mluvíš :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #3
-
0
-

Komunikace přes HTTPS XML

vstup:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<robot>
<command>login</command>
<username>login</username>
<password>secret</password>
</robot>



výstup:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<robot>
<status>ok</status>
<ssid>5930ge3230a00d929</ssid>
</robot>



No a jak pomocí PHP poslu na adresu xyz ten první dotaz?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Quiark0
Věrný člen
3. 4. 2009   #4
-
0
-

Hm, to je nějaký protokol založený na HTTP? Nebo něco vlastního? WebServices to asi nejsou, na to je to XML moc krátký...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #5
-
0
-

To Quiark : Mno, stačí mi pouze jak ten dotaz položím :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Quiark0
Věrný člen
3. 4. 2009   #6
-
0
-

Tak pokud je to přes HTTP, tak asi použiješ knihovnu alá HTTP_Request2 a přes ní to pošleš asi jako POST... bych tipoval...

Nicméně by neuškodilo vědet víc o tom protokolu, který ten server xyz používá....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #7
-
0
-

To Quiark : Více zatím nevím :-( jedná se o rozhraní pro registraci domén na subreg.cz :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #9
-
0
-

To Tocimanko : tý jo, kde si to našel? :-) tohle jsem potřeboval :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #10
-
0
-

To víš. Minútka hľadania na SubReg.cz . Sám túto službu využívam. Myslím, že som ti ju raz odporučil :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #11
-
0
-

To Tocimanko : Konečně jsem se dostal k tomu že si automatizuju na stronghost.cz vytváření domén a klientských účtů :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #12
-
0
-

To plasmo : Týýýý jo! Fakt? Neuvěřitelné!!! :)) To si plánuješ spraviť nejaký samostatný skriptík, alebo to implementuješ do plesk ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #13
-
0
-

To Tocimanko : Plesk má rozhraní pro výměnu XML dat jak jsem se dneska dozvěděl :-)

s tím scriptíkem, možná budu mít zájem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #14
-
0
-

<časť textu zmazaná>

Čo sa týka Plesk XML rozhrania - no vidíš, stačí googliť, čo? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #15
-
0
-

To Tocimanko : No já bych spíš potřeboval něco jako maj na regzone.cz

Tocimanko napsal:
Čo sa týka Plesk XML rozhrania - no vidíš, stačí googliť, čo? :D



EE,l stačí napsat na podporu VSHostingu :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #16
-
0
-

Hm, uvidíme. Možno tomu venujem špeciálnu podstránku na http://tociman.net . Na subdoméne. Ten web sa tou registráciou zrejme zaoberá profesionálne :) Možno je tu niekto, kto by mi poradil, či sa to dá bez nutnosti mať živnostenský list alebo niečo podobné... ? Jednoducho dohodou... Lebo dalo by sa také niečo realizovať, dokonca aj dopyt je veľký, ale musí to byť asi aj nejak právne podložené. Čo vy na to?

To plasmo : Postup s Google je rýchlejší... :D Nemusíš kontaktovať nejakú podporu a výsledky máš ihneď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #17
-
0
-

To Tocimanko : no mohu ti nabídnout že to budu prodávat, teda za menší provizi, vše na mojí firmu :-)

Postpu s google je rychlí, ale mě nenapadlo že tam bude XML, spíš sem čekal že to budu tahat rovnou z tabaze plesku :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #18
-
0
-

No, ako môžeš vidieť, keď sa tvorí API rozhranie nejakej aplikácie, používa sa obvykle práve formát XML pre jeho flexibilitu.

Btw: Aká je výška tej provízie? 50% ??? :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #19
-
0
-

To Tocimanko : jako když mi ji nabídneš tak proč ne :smile6: ale počkám na tvou nabídku :smile3: jsem obchodník :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #20
-
0
-

To plasmo : Len aby si napokon nezostal sklamaný ;) Inak platby budem riešiť asi zálohou. To vieš, keď nie je zmluva (neviem, či bude), zákazník sa na teba môže rýchlo vy...ať (dosaď si tam čo chceš :) a čo potom s regnutou doménou?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #21
-
0
-

To Tocimanko : no uplne stejně to ted delám já :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #22
-
0
-

Ako ono to väčšina webhostingových spoločností rieši tak, že keď dostanú platbu, tak z nej potom uhradia doménu.

<časť textu zmazaná>

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
plasmo0
Věrný člen
3. 4. 2009   #23
-
0
-

To Tocimanko : Tak to ti věřím. Můžeš to ale i rozjet pod záštitou stronghost.cz ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
3. 4. 2009   #24
-
0
-

No... Ďakujem za ponuku, ale ešte zvážim :) Mám totiž známeho, ktorý má tiež živnosť a chcem s ním naviazať stálu spoluprácu. Robil som mu i web - http://lepsiweb.sk

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 4. 2009   #25
-
0
-

Pokud máš odvahu se přiučit: http://www.syntea.cz/xdweb/userdoc/XMLPrague2009_cs.pdf

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.239.253.–
plasmo0
Věrný člen
5. 4. 2009   #26
-
0
-

To Anonymní uživatel : Pěkný materiál :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Par dotazu — založil Steve-o-

Pár dotazů — založil oxidián

Proměnná v dotazu — založil avantasius

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý