Prepis z Pascalu do c – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prepis z Pascalu do c – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrepis z Pascalu do c – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

bbeni0
Návštěvník
4. 4. 2009   #1
-
0
-

Skúste niekto prepisat nasledujúci program do C:

VAR I,n:INTEGER;
procedure druhy;
var Q,A,DH,b11,b21,b22,B12:integer; T:array [1..50] of integer;
begin
randomize;
for i:= 1 to 4 do T[i]:=random ( 10)+1;
writeln;
for i:=1 to n do write (T[I] :4) ; writeln;
for i:=3 to 4 do write (T[I] :4) ; writeln;
for i:=1 to n *n do
Case i of
1:b11 := (T[1] ) ;
2 : b12 := (T[2] );
3: b21:= (T[I] );
4:b22:= (T[I] ) ;

end;
writeln;
writeln ('Acka',' ',b11,' ',b12 ,' ',b21,' ', b22,' ') ;
writeln;
Q:=b11 *b22 ;A:= (b12*b21);
DH :=Q-A;
writeln(Q,' ',A);
writeln ('determinant je',' ',DH);


end;


PROCEDURE TRETIA;

var a,l,pom,k,f,d ,m,a11 ,
a12 ,
a13,
a21,
a22,
a23,
a31,
a32,
a33:integer;
jedno,druhe,tretie:array [1..50] of integer; pompole :array [1..50] of integer;

BEGIN
for i:=1 to n *n do begin
jedno[i]:=random ( 10)+1;
end;

writeln;

for i:=1 to n do write (JEDNO[I] :4) ; writeln;
for i:=4 to 6 do write (JEDNO[I] :4) ; writeln;
for i:=7to 9 do write (JEDNO[I]:4 ) ; writeln;


writeln;

for i:=1 to n *n do
Case i of
1:a11 := (jedno[1] ) ;
2 : a12 := (jedno[2] );
3: a13:= (jedno[I] );
4:a21:= (JEDNO[I] ) ;
5:a22:= (JEDNO[I]) ;
6:a23:= (JEDNO[I]) ;
7:a31:= (JEDNO[I] );
8:a32:= (JEDNO[I] ) ;
9:a33:= (JEDNO[I] ) ;
end;
writeln;
writeln ('Acka',' ',a11,' ',a12 ,' ', a13,' ',a21,' ', a22,' ', a23,' ',a31,' ',a32,' ', a33 ) ;
writeln;
k:=a11 *a12*a13 ;l:=a21*a32*a13;
m :=a31*a12*a23; pom:= -(a13*a21*a22*a31) ; f:=-(a23* A32* A11 );d:= -(a33 *a12* a21);
writeln(k,' ',l,' ',m,' ',pom,' ',f, ' ',d, ' ');
writeln ('determinant je',' ',k+l+m-d-f-pom);



END;



begin
{ TODO -oUser -cConsole Main : Insert code here }

writeln('zadaj STUPEN STVORCOVEJ MATICE');
readln (n);
randomize;
writeln;
writeln ('matica typu',' ' ,n,' . ', n); writeln;
CASE N OF
2:DRUHY;
3:TRETIA ELSE WRITELN ('ZATIAL NEEXISTUJE VZOREC');
END;
readln;
end.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
Bald3rr0
Super člen
4. 4. 2009   #2
-
0
-

To bbeni : Možná se ti to bude zdát jako nemístná otázka, ale proč? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.67.–
a
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
4. 4. 2009   #3
-
0
-

Jednoduše proto, že je to domácí úkol a je samozřejmě jednodušší si to nechat vypracovat, než se snažit sám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.140.–
m->29+6
Super člen
4. 4. 2009   #4
-
0
-

A tu sa teda naskytla nová otázka: A čo za to? :smile20:

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.208.–
bbeni0
Návštěvník
4. 4. 2009   #5
-
0
-

nickeby ti daco trebalo v Pascale..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
m->29+6
Super člen
4. 4. 2009   #6
-
0
-

..tak si to napíšem :-p No končím, lebo len spamujem :-(
Keď je to úloha tak by si sa to mohol aj sám pokúsiť nie? Sa ti to zíde podľa mňa;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.208.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý