Nelze zavřít formulář – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nelze zavřít formulář – Visual Basic – Fórum – Programujte.comNelze zavřít formulář – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Jakub Dibala
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, právě tvořím offline prohlížeč našich stránek a zatím jsem si udělal Splash screen (úvodní okno) - formulář + progressbar + timer a hlavní formulář. Nastavil jsem Splash Screen tak aby až ProgressBar dojede do konce, otevře se hlavní formulář, vše funguje, ale jakmile dojede progress bar do konce, otevře se hlavní formulář a nejde zavřít (když ho zavřu, objeví se znovu). Mohli by jste mi poradit jak udělat, aby se normálně dal zavírat? Zde je zdroják:
Public Class Form1

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
ProgressBar1.Increment(1)
If ProgressBar1.Value = ProgressBar1.Maximum Then
frmMain.Show()
End If
End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Timer1.Start()
End Sub
End Class

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.117.140.–
dreamer0
Newbie
5. 4. 2009   #2
-
0
-

To Jakub Dibala :
Nevím, zda jsem správně pochopil co chceš/te, ale pokud ano mělo by stačít vložit před frmMain.Show() tohle:

Timer1.Stop()


Tím se zastaví časovač, který znovu a znovu otevíral formulář.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.71.–
MirLip0
Duch
6. 5. 2009   #3
-
0
-

To dreamer :

dreamer napsal:
To Jakub Dibala :
Nevím, zda jsem správně pochopil co chceš/te, ale pokud ano mělo by stačít vložit před frmMain.Show() tohle:

Timer1.Stop()

Tím se zastaví časovač, který znovu a znovu otevíral formulář.



No nevim podle mně ne.Ono je totiž chyba tady :

If ProgressBar1.Value = ProgressBar1.Maximum Then
frmMain.Show()
End If
Protože, když se ProgressBar1.Value = ProgressBar1.Maximum, tak už se mu prostě rovná až do zavření aplikace.

A tím pádem pořád platí - frmMain,Show

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.62.–
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
12. 4. 2014   #4
-
0
-

#3 MirLip
#3 MirLip
Nene Timer musí být zapnutý aby to odesílal v případě kdy je timer1.stop tak timer už neodesíla frmail.show()

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.113.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Nelze odeslat formular — založil michal

Nelze použít — založil Jan Mašek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý