Vložení znaků do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vložení znaků do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVložení znaků do formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wise0
Stálý člen
5. 4. 2009   #1
-
0
-

Už jsem založil toto téma, ale nějak to tam umřelo, jen se chci zeptat toho, kdo to ví.

Mám klasický formulář <textbox></textbox>

a nad ním chci mít tlačítka, jako jsou zde při editaci. Nic složitýho. Jen se chci zeptat, jak vložit po kliknutí na tlačítko nad do onoho formuláře např. text "Ahoj".

Hledal jsem na netu, ale nenašel. Díky za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Reklama
Reklama
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
6. 4. 2009   #2
-
0
-

1) neni php
2) textbox neni klasicky, klasicky je textarea...
3) zacni hledat a neptej se na kazdou blbost...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.171.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
wise0
Stálý člen
6. 4. 2009   #3
-
0
-

S tím textboxem to byl překlep..¨
JS vůbec neholduju, tak nevím, jak se to má dělat. Hledal sem, ale nenašel. Tak proto se ptám.
btw. dík za radu :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.181.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
6. 4. 2009   #4
-
0
-

To wise : Kdyby jsi hledat, tak tento problém se v této sekci řešil již několikrát...nehledě na to, že na googlu bys řešení našel během minuty :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
6. 4. 2009   #5
-
0
-

uz som to raz pisal

<form name="nazov_formulara">

<textarea name="nazov_pola"></textarea>
</form>
<input type="button" onclick="document.nazov_formulara.nazov_pola.value += 'text'" vlaue="text" />

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.209.–
wise0
Stálý člen
6. 4. 2009   #6
-
0
-

To 7raul : nemá spíš na konci být value? :) už podruhý jsi to tak napsal. Nebo tam má být fakt vlaue?:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 4. 2009   #7
-
0
-

To wise : asi si myslíš, jak nejsi drsný, ale to, jestli je tam value nebo vlaue nemá žádný vliv na funkci :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
wise0
Stálý člen
6. 4. 2009   #8
-
0
-

Jde o to, že to napsal už podruhý. Já vím, že to nemá vliv na funkci :o) A neboj, nemyslím si jak jsem drsný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý