Nwm co si od toho mam myslet – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nwm co si od toho mam myslet – C / C++ – Fórum – Programujte.comNwm co si od toho mam myslet – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Datlik0
Návštěvník
8. 4. 2009   #1
-
0
-

Ahoj zacinam s c++ a nwm co od toho mam cekat da se tim vytvorit 3d grafickej program nebo jen ta konzole a dal bych chtel vedet nakou knizku ktera toto popisu c++ za 21 dni jsou podle me jen zaklady plz o radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
8. 4. 2009   #2
-
0
-

V C++ jde udělat jakýkoliv program. Nebude to sice snadné (C++ je nejsložitější jazyk co znám), ale jde to. Na 3D grafické programování doporučuju nastudovat lineární algebru - vektory, matice, lineární zobrazení atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 4. 2009   #3
-
0
-

zrovna sem zjistil ze existuji sroubky a maticky... jdu se tedy pustit do stavby auta... nicmene vsechny pitomy manualy zacinaj zasroubovanim maticky na sroub... jak si to sakra predstavujou?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Datlik0
Návštěvník
8. 4. 2009   #4
-
0
-

nerikam ze to nesmi byt od zacatku ale aby tam bylo popsano i to tezsi jo linearni algebra to bude tezsi neumim ani algebru ...jinak me tak tezkej neprijde kdyz umim php porad mi nikdo nerekl tu knizku dost tu pisete o mistrovstvi v c++ nebo tak nak je dobra nebo co pouzivate vy nebo podle ceho ste se ucili

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
yaqwsx+9
Posthunter
8. 4. 2009   #5
-
0
-

Ach, jo... Počítej s tím, že pokud to s C++ myslíš opravdu vážně, tak minimálně rok až dva pilného programování zůstaneš pouze u konzole. Pak už budeš chápat C++ tak dobře, že můžeš zkusit nějakou grafickou knihovnu....
Jinak Mistrovství v C++ je nejobsáhlejší kniha v CZ, která hodně probírá jádro jazyka. Jediné co bych jí vytkl je jen letmý pohled na STL. Já na začátku natrefil na knihu Rozumíme C++, která C++ vykládá úplně jiným stylem než všechny ostatní knihy - už od druhé lekce hojně používá STL. Nemusí to sice vyhovat každému, ale např. mě hodně pomohla.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.100.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Datlik0
Návštěvník
8. 4. 2009   #6
-
0
-

dik to mistrovstvi na to se kouknu na to rozumime c++ no este uvidim ale s tim sem tak nak pocital ja jen abych se nesnazil zbytecne tak diky za vsechny rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
8. 4. 2009   #7
-
0
-

Hmm... slyšel jsi už o čárkách, tečkách a interpunkci vůbec?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
Balaam0
Návštěvník
8. 4. 2009   #8
-
0
-

To Datlik : No pokud neumíš algebru, která začíná v nějaké šesté, nebo osmé třídě, pak nevím, jestli je programování to pravé ořechové pro tebe, bez proměnných a operací s nimi se neobejdeš. Každopádně zkusit to můžeš. Ach a 3D grafické aplikace? No nevím, jen jestli si to nepředstavuješ jak Hurvínek válku, jednoduché tvorby 3D aplikací jsem viděl snad jen ve WPF, což je technologie použitá v .NET jazycích (popř. GameMaker, pokud chceš tvořit hry, ale to pak tady nemá, co dělat :-) )

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
The lesbians next door bought me a rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Datlik0
Návštěvník
9. 4. 2009   #9
-
0
-

Quiark slyšel ale nechce se mi s nima psát
Balaam skusim to, já si to zatim nijak nepředstavuju jen jsem chtěl vědět co se dá vůbec v C++ udělat jinak na hry se nechystám ale spíš jen abych něco v tom uměl

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
9. 4. 2009   #10
-
0
-

Datlik napsal:
Quiark slyšel ale nechce se mi s nima psát



A kdo to potom má po tobě (a nespočtu dalších tobě podobných) číst? No ale aspoň upřímnost se cení :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 4. 2009   #11
-
0
-

To Quiark : nahodou to podporuje premysleni :D ja teda pisu bez diakritiky kvuli IRC... a ICQ s tim taky miva nekdy problemy, hlavne pokud nekdo pouziva jinej system nez win a zaroven diakritiku..
u ircu je to znat jeste vice.. tam je skoro kazdej z linuxu.. proto je lepsi kdyz se pise bez...
a pak jak se rika: zvyk je zelezna kosile...

horší je pak ale napsat něco bez chyb s diakritikou.. dá to pak zabrat... (hlavně proto že človek pak ani nevnímá že tam něco chybí)
ale furt lepší než prohnaný vYpA1lAt0rEm

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Datlik0
Návštěvník
9. 4. 2009   #12
-
0
-

ok budu se snažit psát stejně jsem to chtěl už dlouho udělat ale vždy jsem přestal protože mě to nebavilo jinak čtu to mistrovství C++ myslim že je to dobrá kniha zatim sice teda jen na Pc v .pdf ale uvažuju že si ji koupim je tam i CD a čte se to líp

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
9. 4. 2009   #13
-
0
-

Datlik: jako zkus si to po sobě někdy přečíst... :)

KIIV: no... dobrý postřeh... ale já mluvím o interpunkci ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 4. 2009   #14
-
0
-

To Quiark : nevermind :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
9. 4. 2009   #15
-
0
-

Já jsem zvyklý psát s diakritikou. Ovšem překlepům se nedokážu vyhnout. A pokud potřebuju psát někomu ze spolužáků, je zde skvělá stránka http://www.youngstyle.cz/wypatlator Škod jen, že neumí překládat naopak...
To Datlik : V C++ (spolu s ASM nebo knihovnami) jde udělat úplně všehno....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.87.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Datlik0
Návštěvník
9. 4. 2009   #16
-
0
-

díky jinak zajímavá stránka občas by se hodilo i to opačný to máš pravdu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
9. 4. 2009   #17
-
0
-

Já bych jen zdůraznil, že jsem měl na mysli opravdu interpunkci, tedy čárky mezi větami. A vůbec nějakou hlavu a patu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.68.–
Datlik0
Návštěvník
9. 4. 2009   #18
-
0
-

Sry to mě nenapadlo, že myslíš i tohle.Tak snad je to v pořádku, nevíš o ňákym webu, kde by se dala koupit ta knížka Mistrovstvi C++ 3.vydání levnějc,(teď si nejsem jistej jestli sem patří) než za 990Kč?Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Wizard0
Stálý člen
9. 4. 2009   #19
-
0
-

To yaqwsx : No ja som teda este nestretol nikoho, kto by takto pisal. :D Stlacat na kazde tretie pismeno shift je velmy zdlhave :D.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
Bald3rr0
Super člen
9. 4. 2009   #20
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.67.–
Datlik0
Návštěvník
10. 4. 2009   #21
-
0
-

Ok,dík za radu.Jinak ja takovýho člověka taky nikdy eště neviděl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Pomoc, uz mam toho dost — založil Miro1701

Myslet jako programátor — založil Zelenáč

Jak z toho ven — založil Jarda Hlaváček

Omg...imho je toho dost — založil ps2console

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý