Vývojový diagram Visual C++ 2008 – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vývojový diagram Visual C++ 2008 – .NET – Fórum – Programujte.comVývojový diagram Visual C++ 2008 – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dreamer
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
11. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,
Používám Visual C++ 2008 mám projekt WIndows Form Application, na formuláři je jedno tlačítko. Zajímá mě jak se kód vykonává jestli i zde existuje něco jako smyčka zpráv která zpracovává veškeré stisknutí tlačítek apodobně. Zkoušel jsem program odkrokovat pomocí Step Into. Program začne ve funkci main pak zavolá funkci Form, načtou se komponenty, ale tím odrokování končí. Objeví se formulář, ale po stisku tlačítka krokování nepokračuje přesto, že je v něm kód. Jak se tedy kód zpracovává, chtěl bych napsat vývojový diagram. Pokud tady ale žádná smyčka zpráv není, byla by asi chyba něco takového psát. Díky za jakoukoliv odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.84.–
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
11. 4. 2009   #2
-
0
-

Smyčka zpráv tam určitě je, je to celé založené na WinAPI, takže v základu je to stejné. Můžeš si stáhnout Reflector a s ním si otevřít knihovny .NETu a tam s to s jistým úsilím najdeš. A vlastně ono už jde stáhnout i zdrojáky .NETu přímo od M$ (jen pro účely debugování), někde na to prej je ve VS2008 funkce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
mephi0
Expert
13. 4. 2009   #3
-
0
-

ta "smyčka" je skryta. Už MFC sa snažilo odbremeniť vývojara od spracovania "všetkého". Mne na obsluhu WinForms ešte netrebalo zaoberať sa tym nekonečnym cyklom. To či ti to treba do diagramu už vieš len ty :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
paashi0
Super člen
25. 4. 2009   #4
-
0
-

není nad breakpointy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.16.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

Podobná vlákna

Vývojový diagram — založil ondrašek

Vývojový diagram — založil tomis2

Vývojový diagram — založil Beči

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý