Citanie znaku zo stringu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Citanie znaku zo stringu – PHP – Fórum – Programujte.comCitanie znaku zo stringu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ja
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
13. 4. 2009   #1
-
0
-

chcem precitat z premennej prvy znak a neviem akou funkciou sa to riesi, nevie mi niekto poradit? skusal som google, ale asi neviem definovat dobre parametre. Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.64.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 4. 2009   #2
-
0
-

$string = "AHOJ";

pak se

$string[0] = 'A';

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
ja
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
13. 4. 2009   #3
-
0
-

fakt toto ma nenapadlo, ja som furt hladal nejaku funkciu nato

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.64.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
13. 4. 2009   #4
-
0
-

To ja : Můžeš použít i substr(), ale pomocí pole to bude rychlejší.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

[C#] Nalezení znaku ve stringu — založil MartiniBaby

Odstránenie znaku zo stringu — založil FanatiK

Přidávání znaků do stringu — založil Šťouchal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý