Globálni proměnná VBA – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Globálni proměnná VBA – Visual Basic – Fórum – Programujte.comGlobálni proměnná VBA – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
anonymmm
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
15. 4. 2009   #1
-
0
-

Jak nasledujici promennou cislo zpristupnit celemu programu psanem ve VBA?

Private Sub cl_3_Click()

cislo = 3
End Sub

Logicky me napadlo:


Public Sub cl_3_Click()
cislo = 3 //respektive Public cislo
End Sub //cislo=3

Jenze to nefunguje :-(

Poradi mi nekdo? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.20.–
Reklama
Reklama
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
17. 4. 2009   #2
-
0
-

To anonymmm : Napiš do modulu

Public cislo as String
a do formuláře, který se spouští jako první, do form load napiš
cislo = 3

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
ata20
Newbie
18. 4. 2009   #3
-
0
-

To anonymmm : Nebo si můžeš založit Modules a v něm si proměnnou nadeklarovat.
Pokud ti jde o to aby v proměnné zůstalo číslo i po zkončení makra, tak takto:

Global cislo As Double

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.226.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

VBA — založil zdedan

VBA — založil sandi70

Globální proměnné — založil Martin

Globální proměnné — založil 3xore

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý