Kde je chyba?? – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kde je chyba?? – Python – Fórum – Programujte.comKde je chyba?? – Python – Fórum – Programujte.com

 

Af_k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
15. 4. 2009   #1
-
0
-

Potřeboval bych od vás zkušenějších najít chybu :-D mrkňete na obrázek oč de.

class myApp:
def __init__(self, master):
self.fr = Frame(master)
self.en = Entry(self.fr)
self.bv = Button(self.fr, text='Vymazat',
width=10, command=self.vymaz)
self.bz = Button(self.fr, text='Zpracovat',
width=10, command=self.zpracuj)
self.la = Label(self.fr, foreground='red')
def vymaz(self):
self.en.delete(0, END)
def zpracuj(self):
self.la.configure(text=self.en.get())

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.117.217.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
16. 4. 2009   #2
-
0
-



from Tkinter import*
class myApp:
def __init__(self, master):
self.fr = master
self.en = Entry(self.fr)
self.en.pack(fill=X)
self.bv = Button(self.fr, text='Vymazat',
width=10, command=self.vymaz)
self.bv.pack()
self.bz = Button(self.fr, text='Zpracovat',
width=10, command=self.zpracuj)
self.bz.pack()
self.la = Label(self.fr, foreground='red')
self.la.pack(fill=X)
def vymaz(self):
self.en.delete(0, END)
self.la["text"] = ""
def zpracuj(self):
self.la.configure(text=self.en.get())
if __name__ == "__main__":
okno = Tk()
myApp(okno)
mainloop()

co nefunguje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 66.68.54.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Af_k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 4. 2009   #3
-
0
-

Frajeris ;) dik chlape :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.117.217.–
Af_k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 4. 2009   #4
-
0
-

Ještě bych potřeboval přidat toto: (abych zadal hledaný výraz a našel výsledek)

script od Blujackera +


slovnik = {'auto': 1, 'dum':1, 'penize':20000}

if slovnik.has_key(klic):

print "Hodnota '"+klic+"' =", slovnik[klic]

else:

print "Hodnota '"+klic+"' nenalezena"

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.117.217.–
Af_k
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 4. 2009   #5
-
0
-

(Dát dohromady s vyhledávací tabulkou) moc mi tím pomůžete.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.117.217.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
17. 4. 2009   #6
-
0
-



from Tkinter import*
class myApp:
def __init__(self, master):
self.fr = master
self.en = Entry(self.fr)
self.en.pack(fill=X)
self.bv = Button(self.fr, text='Vymazat',
width=10, command=self.vymaz)
self.bv.pack()
self.bz = Button(self.fr, text='Zpracovat',
width=10, command=self.zpracuj)
self.bz.pack()
self.la = Label(self.fr, foreground='red')
self.la.pack(fill=X)
def vymaz(self):
self.en.delete(0, END)
self.la["text"] = ""
def zpracuj(self):
obsah = self.en.get()
self.la.configure(text=obsah)
slovnik = {'auto': 1, 'dum':1, 'penize':20000}
if slovnik.has_key(obsah):

print "Hodnota '"+obsah+"' =", slovnik[obsah]

else:

print "Hodnota '"+obsah+"' nenalezena"
if __name__ == "__main__":
okno = Tk()
myApp(okno)
mainloop()

Nahlásit jako SPAM
IP: 66.68.54.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Afk
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
17. 4. 2009   #7
-
0
-

Moc děkuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.117.217.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Kde je chyba ? — založil sipeer

C# kde je chyba ? — založil Milan

Kde je chyba? — založil VelkyBubak

Kde je chyba? — založil Tom@sQo

Kde ej chyba — založil Tom@sQo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý