Vlastne menu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vlastne menu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVlastne menu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
16. 4. 2009   #1
-
0
-

cawte,
potreboval by som pomoc.....
chcel by som mat menu podobne stylu ake je na http://www.vixbet.sk/ tie sporty na lavo!
v js moc neviem tak by som bol rad keby ste mi pomohli ;)
hladal som na googlu podobne ale nenasiel som :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
tanned880
Super člen
16. 4. 2009   #2
-
0
-

No, tohle je pravděpodobně dělané pomocí CSS, pomohlo by ti nejspíš nato: http://www.cssplay.co.uk/menu/more#more
ale pokud to chces trochu efektivnější, doporučil bych toto: http://www.stunicholls.com/menu/jquery-slide-1.html#url . Tak doufam ze sem ti pomohl, jinak treba na www.jpw.cz to najdes taky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.14.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
16. 4. 2009   #3
-
0
-

To tanned88 :
diky, toto sa mi velmi paci http://www.stunicholls.com/menu/jquery-slide-1.html#url ale neviem ako to mam pouzit :( nevidim tam odkaz na stiahnutie :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
16. 4. 2009   #4
-
0
-

sry za DP
tu je kod:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title></title>
<style type="text/css">
/* ================================================================
This copyright notice must be untouched at all times.
Copyright (c) 2008 Stu Nicholls - stunicholls.com - all rights reserved.
=================================================================== */

#nav {padding:0; margin:0; font-family:georgia, serif; background:#fff;}
#nav a:hover {text-decoration:underline;}
#nav dt b, #nav dt a {display:block; font-weight:normal; font-size:26px; color:#060; height:35px; line-height:35px; padding-left:10px; cursor:pointer; width:200px;}
#nav dt b {background:url(arrow.gif) no-repeat left center;}
#nav dt a {color:#000; text-decoration:none;}
#nav dd {padding:0; margin:0;}
#nav dd ul {padding:0; margin:0; list-style:none;}
#nav dd ul li {padding-left:20px;}
#nav dd ul li a {font-size:15px; color:#000; text-decoration:none;}
</style>

<script src="/menu.js" type="text/javascript"></script>
</head>

<body>
<dl id="nav">
<dt><a href="#url">Home</a></dt>
<dt><b class="">Sales</b></dt>
<dd style="display: none;">
<ul>

<li><a href="#url">Digital SLR Cameras</a></li>
<li><a href="#url">Interchangeable Lenses</a></li>
<li><a href="#url">Flash Guns and Accessories</a></li>
<li><a href="#url">Professional Tripods</a></li>
<li><a href="#url">Filters & Lens Hoods</a></li>

</ul>
</dd>
<dt><b class="">Services</b></dt>
<dd style="display: none;">
<ul>
<li><a href="#url">Printing & Framing</a></li>
<li><a href="#url">Photo Editing</a></li>

<li><a href="#url">Storage & Backup</a></li>
</ul>
</dd>
<dt><b class="">Contacts</b></dt>
<dd style="display: none;">
<ul>
<li><a href="#url">Support</a></li>

<li><a href="#url">Sales</a></li>
<li><a href="#url">Buying</a></li>
<li><a href="#url">Photographers</a></li>
<li><a href="#url">Stockist</a></li>
<li><a href="#url">General</a></li>
</ul>

</dd>
<dt><b class="">Stores Location</b></dt>
<dd style="display: none;">
<ul>
<li><a href="#url">South West Region</a></li>
<li><a href="#url">North East Region</a></li>
<li><a href="#url">Central Region</a></li>

</ul>
</dd>
<dt><b class="">Contact Us</b></dt>
<dd style="display: none;">
<ul>
<li><a href="#url">Email Addresses</a></li>
<li><a href="#url">By Post</a></li>

<li><a href="#url">Telephone Numbers</a></li>
</ul>
</dd>
<dt><a href="#url">Privacy Policy</a></dt>
</dl>

</body>
</html>

a vysledok: http://skuska.pantoflesport.cz/skuska.html a pritom subor menu.js tam mam
kde moze byt chyba?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
16. 4. 2009   #5
-
0
-

dik uz mi to ide chybalo mi este toto:

<script type="text/javascript">

/* ================================================================
This copyright notice must be untouched at all times.
Copyright (c) 2008 Stu Nicholls - stunicholls.com - all rights reserved.
=================================================================== */

$(document).ready(function(){
if($("#nav")) {
$("#nav dd").hide();
$("#nav dt b").click(function() {
if(this.className.indexOf("clicked") != -1) {
$(this).parent().next().slideUp(200);
$(this).removeClass("clicked");
}
else {
$("#nav dt b").removeClass();
$(this).addClass("clicked");
$("#nav dd:visible").slideUp(200);
$(this).parent().next().slideDown(500);
}
return false;
});
}
});
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý