Zajímalo by mě, jak moc jsou využívané RSS na stránkách... Je to vůbec používané na tolik, aby bylo k užitku to na své stránky instalovat?. Já osobně RSS nevyužívám a znám málo lidí, kteří ano.
Fórum › Offtopic
Jsou využívané RSS Feedy?
Odebírám jich asi čtyřicet. Je to prostě pohodlné probudit počítač a rovnou vidět, co je kde nového. Podle mě se to vyplatí hlavně stránkám, kde se obsah neaktualizuje tak často, protože pokud někam chodím třebas ob den, abych se podíval, jestli nevyšel nějaký článek a ono furt nic a nic, stránku prostě ze seznamu těch zajímavých vyškrtnu; zatímco pokud je v RSS čtečce, nezajímám se o ní, nemusím kontrolovat, jestli náhodou nevyšlo něco nového, a pokud třebas za dva týdny vyjde nový článek, vím o tom.
RSS sleduju hlavně přes ITzprávy, kde mám asi 60 zdrojů, takže i já RSS používám:)
To Anonym : Programujte RSS odebírá skrze službu Google cca 1150 uživatelů, takže smysl určitě má.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
asi bych to i využíval, ale jsem línej si to nastavit a tak.. :-D
To JMM : To na tom jsme podobně :-D. Ale kdysi dávno jsem plno RSSek odebíral přes Google Reader - jó, to jsou nostalgické vzpomínky :-).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze