Desgin Form okno – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Desgin Form okno – Visual Basic – Fórum – Programujte.comDesgin Form okno – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
18. 4. 2009   #1
-
0
-

Ahoj. Mám takový celkem trapný a primitivní problém. Přešel jsem z VB 6 na Visual Studio 2008 a VB obsažený v něm. V čera jsem dělal projekt, všechno v pořádku, ale dnes, po jeho otevření, zaboha nemůžu otevřit designové okno formuláře (takové to kam se přetahují tlačítka atpd.), vždycky se mi otevře jen kódové okno. Vím že je to hloupý problém, ale zaboha nevím jak to vyřešit. Neví někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.44.–
Reklama
Reklama
tanned880
Super člen
18. 4. 2009   #2
-
0
-

Je to celkem špatně popsaný problém, ale pokusím se poradit.
-Neotvírejte projekt ze složky, ale z VS start-> open atd.
-Zkuste kliknout v SolutionExplorer pravim tlacitkem na soubor Form1.vb a v kontextovém menu ViewDesigner.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
18. 4. 2009   #3
-
0
-

Bohužel, když kliknu pravým na Form1.vb, možnost ViewDesigner. Mám tam view code (který nepotřebuju)a view class diagram.
Edit: Podivné, když udělám nový form tak tam ta možnost je..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.44.–
18. 4. 2009   #4
-
0
-

To milan.009 : A nesmazal sis soubor Form1.designer.vb? Myslím, že tam musí bejt (je tam kód, kterej designer generuje).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
18. 4. 2009   #5
-
0
-

To djanosik : Je to možné. Každopádně, u všech ostatních projektů mi postup od tanneda88 funguje, tak ten projekt udělám znova. Děkuji všem za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.44.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Delphi-chybi okno form — založil Suchla.hu.cz

Form help — založil Borisek

Form property — založil Joudak

2 x form , 2 x submit — založil hbo83

Refresh Form — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý