Modální formuláře a komunikace mezi formuláři ... VC++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Modální formuláře a komunikace mezi formuláři ... VC++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.comModální formuláře a komunikace mezi formuláři ... VC++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Sunmay0
Věrný člen
19. 4. 2009   #1
-
0
-

.NET C++/CLI

Chtěl bych se zeptat, jak vyvolám druhý, který už mám vytvořený jako modální (tak aby formuář, který ho vyvolal nešel používat)



Form^ myForm = gcnew Form2;
myForm->Show();

takhle se mi vyvolá jako nemodální ...

... a jak zajistit ideální přenos dat mezi dvěma formuláři ... je něco lepšího než si napsat nějakou knihovnu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.114.203.–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
19. 4. 2009   #2
-
0
-

Zkus zavolat metodu ShowDialog().

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Sunmay0
Věrný člen
21. 4. 2009   #3
-
0
-

Díky za pomoc ...

Ještě bych tu měl malý dotaz ... přes message box jsem se dostal ale na Input box ... to už jsem krátkej, nevím jestli vůbec neco takového u C++ je

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
dannyk0
Věrný člen
21. 4. 2009   #4
-
0
-

Mam dojem, ze nic takoveho neni, ze si to budes muset udelat pres formular.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Sunmay0
Věrný člen
21. 4. 2009   #5
-
0
-

J v poho díky, už sem to tak zrobil ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 109 hostů

Podobná vlákna

Data mezi formuláři — založil paja-u

Zprávy mezi formuláři — založil durmitor

Komunikace mezi pc — založil delete

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý