Jak prinutit container neorezavat controly? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak prinutit container neorezavat controly? – .NET – Fórum – Programujte.comJak prinutit container neorezavat controly? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dannyk0
Věrný člen
19. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,

snazim se udelat vlastni upraveny AutoComplete controlu.Narazil sem vsak na maly neduh.Kdyz si dam controlu zobrazit, tak se mi ukaze,ale container, ve ktere je mi ji graficky oreze.
Lze nejak udelat, aby to ten container neorezaval?
Muj pripad je presne takovy,ze mam dedeny ListBox.Ten sem pridal ke controle GroupBox.
A kdyz ji zobrazim, spodek listboxu je proste pryc.

Napada nekoho, jak tohle obejit, aby byla controla jakoby ontop?Napadlo me to udelat pres novy form bez okraju atd,ale nemyslim, ze to je asi nejidealnejsi zpusob.

Dik za nazory, napady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Reklama
Reklama
19. 4. 2009   #2
-
0
-

To dannyk : Obecně pokud chceš, aby se něco mohlo tímto způsobem pohybovat nad zbytkem prvků, tak to musíš řešit přes formulář (resp. neznám lepší řešení) - používá se jak pro autocomplete, toolbary, tak pro další věci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
19. 4. 2009   #3
-
0
-

Jak sem psal, tak to je jedine reseni, ktere me taky napada.Jen sem myslel,ze by mohlo byt i neco elegantnejsiho.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý