String – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

String – .NET – Fórum – Programujte.comString – .NET – Fórum – Programujte.com

 

RePRO0
Super člen
20. 4. 2009   #1
-
0
-

Potřebuju vypsat string. Prostě banalita, ale nejde mi to. ;-/ Potřebuju napsat do toho stringu: "P = [2,5], s tím, že 2 je double X a 5 je double Y. Díky...


 TextBox.Text = " "; 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
velurex0
Stálý člen
20. 4. 2009   #2
-
0
-

TextBox.Text = string.Format("P = [{0:0}, {0:0}]", x, y);

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
rudolf_franek0
Stálý člen
20. 4. 2009   #3
-
0
-

radsi takhle:

string resultText = string.Format("P = [{0:0}, {1:0}]", x, y);
:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
velurex0
Stálý člen
20. 4. 2009   #4
-
0
-

To rudolf_franek : No dobře. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
RePRO0
Super člen
21. 4. 2009   #5
-
0
-

Ještě se chci zeptat, co znamená to v těch závorkách? {0:0}

Danke schon.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
rudolf_franek0
Stálý člen
21. 4. 2009   #6
-
0
-

Ta prvni 0 znamena index nasledujicich parametru (0 znamena x, 1 znamena y a 2 by znamenalo z pokud by tam bylo, atd.)
Ta druha 0 je format, ve kterem bude promenna (napriklad x) pouzita - 0 rika, ze to bude vzdy cislo s jednim mistem, nebo vice, mohl bych take napriklad napsat {0:00} a to by dalo vysledek "02" pro hodnotu 2.

Jeste jeden priklad by byl {0:0.#} versus {0:0.0}
Uziji-li {0:0.0} dostanu "2.0" pro hodnotu 2 a v pripade {0:0.#} dostanu "2" pro tutez hodnotu
Uziji-li {0:0.0} dostanu "2.5" pro hodnotu 2.5 a v pripade {0:0.#} dostanu taktez "2.5" pro tutez hodnotu

take se da pouzit:

int hodnota = neco;

string popisek1 = string.Format(
"{0:'hodnota je kladna nebo nula';'hodnota je zaporna'}",
hodnota);
string popisek2 = string.Format(
"{0:'hodnota je kladna';'hodnota je zaporna';'hodnota je nula'}",
hodnota);

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
dannyk0
Věrný člen
21. 4. 2009   #7
-
0
-

To je formatovaci retezec.Nejake podrobnosti najdes tady:



http://msdn.microsoft.com/en-us/library/fht0f5be.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

String v C++ — založil Začátečník JK

String — založil Karel P.

String — založil zonda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý