Problwm s MCI – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problwm s MCI – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblwm s MCI – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

LJ10240
Stálý člen
23. 4. 2009   #1
-
0
-

Mam zdroj:
//////////////////////////////////////////////////////////////
#include <vfw.h>
(...)
static HWND hwndMCI;
HINSTANCE hThisInstance;
(...)
hwndMCI = MCIWndCreate(hwnd, hThisInstance,
(DWORD) WS_CAPTION | WS_VISIBLE | MCIWNDF_SHOWPOS | MCIWNDF_SHOWNAME|MCIWNDF_NOTIFYMODE,
(LPSTR) "");
(...)
//////////////////////////////////////////////////////////////

Snazim se o prehravani zvuku. Problem je, ze mingw vyhodi chybu a program se nespusti:
//
[Linker error] undefined reference to `MCIWndCreateA'
ld returned 1 exit status
C:\Users...Makefile.win [Build Error] [ProjektX.exe] Error 1
//

Nevite nekdo prosim kde je problem? Predem dekuji za odpovedi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
dannyk0
Věrný člen
23. 4. 2009   #2
-
0
-

Vypada to, ze nemas pridane prislusne .lib soubory te MCI knihovny. Musis nadefinovat cestu k tem knihovnam a specifikovat, jaka se ma pri linkovani pouzit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
LJ10240
Stálý člen
23. 4. 2009   #3
-
0
-

Jake .lib knihovny???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
dannyk0
Věrný člen
24. 4. 2009   #4
-
0
-

Vetsina nejakych vetsich zdrojovych kodu se sklada z .h, .cpp a .lib souboru + .dll.
Ty lib soubory obsahuji nejaky predkompilovany kod, ktery se pak linkuje na funkce z tech hlavicek.
Ty sis includnul nejakou hlavickou MCI, ale uz si nenadefinoval, kde se ma ten predkompilovany kod hledat.
Proto ta chyba.Musis si zjistit, jakou libku pouziva ta hlavicka a tu pripojit k projektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
LJ10240
Stálý člen
24. 4. 2009   #5
-
0
-

Diky moc.
(vfw32.lib)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
LJ10240
Stálý člen
24. 4. 2009   #6
-
0
-

I presto, ze si danou knihovnu nalinkuji (#pragma comment(lib, "vfw32.lib") , kompilator ukazuje stale stejnou chybu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.191.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 4. 2009   #7
-
0
-

To LJ1024 : mozna to chce i tu wndlib .. nebo jak se menuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

2-3-4 strom v C — založil SpartakusCZ

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý