Tao.Glfw – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tao.Glfw – .NET – Fórum – Programujte.comTao.Glfw – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Miro17010
Stálý člen
25. 4. 2009   #1
-
0
-

ked spustim tento tutorial http://wiki.nccaforum.com/index.php?title=Glfw_tutorial , alebo hocico z glfw
tak mi vypise toto:

Unhandled Exception: System.DllNotFoundException: glfw.dll

at (wrapper managed-to-native) Tao.Glfw.Glfw:glfwInit ()
at GlfwExample.Program.Main () [0x00000] in /Data/Miro/Programing/Pokus/Pokus/Main.cs:1

v mono pod ubuntu 9.04, a libglfw2 mam naistalovany

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Vlado
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
25. 4. 2009   #2
-
0
-

To Miro1701 : nepodarilo sa najst kniznicu glfw.dll

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.6.–
Miro17010
Stálý člen
26. 4. 2009   #3
-
0
-

To Vlado : ale podla toho configu co je pri kniznici tao.glfw aj pri kazdej inej tao, tak si ma vybrat podla os, u win je to glfw.dll, linux a osx libglfw.so, a mam ju v usr/lib a mam na ikone obrazok co a podoba na obalku, ale je to stvorec, pri inych to nemam co to znamena??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Miro17010
Stálý člen
26. 4. 2009   #4
-
0
-

uz som to urobil, libglfw.so som odstranil a libglfw.so.2.6 som skopiroval a nazval ho libglfw.so.

Ale je tu este jeden problem, com to nema taky ram okolo okna ako maju vsetky ine okna v linux, ale len to stvorec

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Miro17010
Stálý člen
2. 5. 2009   #5
-
0
-

chyba bola v compize, kde som ho odinstaloval tak to bolo ok

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý