Veľkosť stránky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Veľkosť stránky – PHP – Fórum – Programujte.comVeľkosť stránky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul0
Návštěvník
26. 4. 2009   #1
-
0
-

cawte,
nwm ci to je prave php (asi JS), ale potrebujem zmerat vysku stranky, ktoru zobrazujem v i-frame a potrebujem, aby sa mi zobrazila cela bez scroolbarov......ako na to? dik :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Reklama
Reklama
Lordest0
Super člen
26. 4. 2009   #2
-
0
-

vysku/sirku si nastavujes uz v tagu cize nemusis nic zistovat.. a k tym scrool barom nemyslis nahodou scrollbar? heh.. hadam som ta pochopil.. kazdopadne ten nastavis tiez do tagu cez scrolling="yes/no" .. cize napr.

<iframe src="tvojastranka" width="sirka" height="vyska" scrolling="no"></iframe>


k tomu si samozrejme mozes donastavovat bordery a pod. bud do tagu alebo cez styles to uz je na tebe.. a tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.161.–
7raul0
Návštěvník
26. 4. 2009   #3
-
0
-

To Lordest : jo, to som si domyslel aj sam.....ale ta stranka ma kazdu chvilu meniaci sa obsah a potrebujem aby sa vzdy zobrazila cela.....to som uz vyriesil :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Lordest0
Super člen
26. 4. 2009   #4
-
0
-

7raul napsal:
To Lordest : jo, to som si domyslel aj sam.....ale ta stranka ma kazdu chvilu meniaci sa obsah a potrebujem aby sa vzdy zobrazila cela.....to som uz vyriesil :)


v tomto pripade das pri width a height iba auto a problem je vyrieseny..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.161.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Rovnaka velkost — založil Rudo

Nekonecna velkost — založil Tayson

MovieClip velkost — založil dalaman

Veľkosť súboru... — založil Péťa

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý