Zdravím,
mám notebook MSI EX-620-053CZ. Je dobrej ale neobsahuje jednu funkcni která mi lehce chybí. Tou je video výstup například do TV. Jediné, čím notebook disponuje je VGA výstup, ten je dobrej ale leda tak pro monitor nebo projektor. Pro klasickou televizi co má pouze cinch a s-video je to těžký. Dále pak disponuje výstupem v podobě HDMI, tím však disponují pouze nové modely televizí a proto to také nemohu použít.
Jelikož podle mne není možné udělat přímo redukci z VGA na S-Video nebo cinch, jediné možné řešení je taková krabička, která právě nevím jak se jmenuje (asi převodník videa nebo něco takového). Kdysi jsem na to narážel na každym rohu, teď si nemůžu ani vzpomenout ani to nikde najít. Proto bych vás poprosil o pomoc, případně nějaké tipy pokud máte nějaké zkušenosti.
Pokud by existoval nějaký externí výstup, prostě že bych měl z USBčka S-Video, ideální rozhraní pro připojení by bylo USB nebo ExpressCard 54mm.
Předem díky,
Antilles
Fórum › Hardware
Externí video výstup
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů
Podobná vlákna
Externí soubor — založil šachy
Externí spolupráce VB — založil Martin
Externí RAM — založil yaqwsx
Externí .js soubor. — založil Montezo
Programátor na externí spolupráci — založil Zdeněk Schneider
Moderátoři diskuze