Co říkáte na mého pejska?
http://cid-ef157dd88e3fbc64.skydrive.live.com/browse.aspx/Genesis
Fórum › Offtopic
Musím se pochlubit
Krásnej :)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Earl Cash : určitě ne :)
To Quiark : ty si blbej :-)
To yaqwsx : jasně, v C# :)
a textury v gimpu :)
Pěkný:) Taky bych někdy měl našeho trhače-jorkšíra vyfotit :D
To Chrasty : Děkuji! Určitě nafoť :-) Teta má taky, váží to 2kg i s chlupama, ale člověk by se toho bál :-D
To marioff : Děkuji!
To plasmo : jj cim mensi pes tym ubrechanejsi... moja mala cca 5 kg, ale vyskakovat do vlciakov..., ludi bolo pre nu uplne normalne :) , zvlastne bolo ze malych psov si vobec nevsimala..
To marioff : přesně tak :)
To Tocimanko : skoro stejně těžký jak já :-)
To djanosik : obdivuju tě :-), já když vidím něco takového tak skoro omdlívám :smile1:
To pawlik : Děkuji
To Tocimanko : mám 85kg, ale 193cm :-) takže norma :smile18:
Tak já se taky pochlubím přírustkem do rodiny. http://z-moravec.rajce.idnes.cz/Vojtisek_-_1._den_-_28.4._2009/
To djanosik : Tohle mít doma, tak mi asi klepne:) Dáváš svým pavoukům nějaká jména?
Jinak mě už dlouho učarovává leguán zelený (Iguana iguana), nádherné zvíře... ale jsem doma moc málo na to, abych se o něj mohl pořádně starat:(
To z_moravec : Gratulace:)
To z_moravec : gratuluji :-)
To Chrasty : leguána bych mohl taky :-)
To 7raul :
a vleze sestre do postele
.... no a? :D
To Chrasty : Jo, leguána som chcel ja a otec, ale mama to zatrhla :D
To z_moravec : Uau :) Perfektné. Prajem ti pevné nervy.
To djanosik : Zaujímavé. Ďalší "sklípkan"? Čudujem sa ti, že ešte žiješ. Pokiaľ viem, sú to "chrobáky" jedovaté :D ... Alebo si si už zvykol? ;)
To Chrasty : No jistě, ta na fotce je líza.
To Tocimanko : Já tady mám jen sklípkany z Ameriky, většina z nich má jed silnej asi jako vosa a ne všichni jsou tak agresivní, aby ho použili na potkání.
To djanosik : No, akože fajn. Keď máš psíka, vieš ho pohladkať, pohrať sa s ním, vybehať sa, venčiť ho v parku..... Ale keď máš polojedovatého pavúka z Ameriky, ako sa s ním vieš pohrať? Na prechádzky s ním asi nechodíš a neviem, či ti rodičia schválili púšťať ho z toho skleníka, či čo to máš pre tú Lízu :) ... Každopádne tvor je to veľmi zaujímavý...
To Tocimanko : To není domácí mazlíček, nějaký hraní je pro sklíkany zbytečnej stres. Ale až bude větší, tak jí občas mimo terárko pustím.
To Tocimanko : Konkrétně tohle je Xenesthis Immanis, poměrně vzácnej druh (mládě cca 2500 Kč). Patří k největším sklípkanům (tělo 11 cm, s nohama cca 30 cm), ale není nijak agresivní. To znamená, že ho můžu normálně vzít do ruky (používá se speciální úchop, aby pavouk nemoh nic dělat).
Brácha tady má samici druhu Lasiodora Parahybana (tělo 10 cm), kterej patří k agresivnějším. I ten se dá s patřičnýma zkušenostma chytit, ale není k tomu moc důvod, stejně ho nikde lézt nenecháš.
To Tocimanko : Ten úchop vypadá asi takto: palec a prostředník přijde mezi druhý a třetí pár nohou, ukazovák na hlavohruď (tam jsou oči) a ostatní prsty na zadeček. U opravdu agresivních a jedovatých druhů se to nedoporučuje, je lepší použít něco na způsob pinzety.
Ono se jim říká různě, ale označení tarantule není přesný, protože opravdu existuje pavouk, kterej se jmenuje "tarantule", ale ten nemá se sklípkanama nic společnýho.
To Yety : děkuji :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Musím vyhledat partnera — založil kittysoman2013
Musím určit, jaká hodnota je nejvyšší... — založil Montezo
Mnohonásobné ukládání obrázku ze vzdáleného serveru — založil Wee-Hool
Moderátoři diskuze