Niekto zavola na pevnu a net padne – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Niekto zavola na pevnu a net padne – Sítě – Fórum – Programujte.comNiekto zavola na pevnu a net padne – Sítě – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ps2console0
Super člen
26. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,

uz velmi dlho sa deje vyssie popisany problem: jednoducho ked niekto zavola a niekto to dvihne, presne v tej sekunde mi padne net asi na minutku. dalej naskoci a padne opat presne vtedy, ked sa polozi... divne nie?

radili mi uz aj to, ze je to v zapojeni splittera, avsak mam ho zapojeny ako ma byt, podlam schemy. neviem ci to nebude treba nastavit v nastaveniach routra ale neviem....

dlho som na tomto fore uz nebol, avsak som si nevedel rady tak som sem nakoniec napisal...

ma niekto nejaky navrh?? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.149.–
Today was a good day... ICE CUBE
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
26. 4. 2009   #2
-
0
-

Tohle bude práce pro techniky telekomunikační společnosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
ps2console0
Super člen
26. 4. 2009   #3
-
0
-

urcite neexistuje nieco, co by som zvladol aj sam??

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.149.–
Today was a good day... ICE CUBE
dalaman0
Věrný člen
27. 4. 2009   #4
-
0
-

no ja som mal podobny problem s dsl linkou, ale mne sa to castejsie stavalo ked niekto otvoril ladnicku ;) mame telefon na ladnicke a kabel do izby ide pod parketamy... a ono vzdy ked tade niekto presiel alebo zdvihol telefon tak ma vedelo odpojit z netu....

Plne chapem tvoje rozhorcenie ;)

vyriesil som to tak ze som kabel pevnejsie upevnil, takisto aj splitter...

je to uplne netechnicke riesenie :D ale u mna pomohlo ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.76.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
JannBaill0
Návštěvník
27. 4. 2009   #5
-
0
-

Něco podobného se mi taky stávalo (s přenosným telefonem, jehož základna byla asi metr od routeru) - stačilo přesunout základnu telefonu do jiné místnosti. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
jadus.
~ Anonymní uživatel
99 příspěvků
27. 4. 2009   #6
-
0
-

vse je spusobeno elektromag impulzama. Kdyz se zvedne telefon odjisti se pojista a zareaguje na to elektrickym impulzem ktery se prenese treba na ten kabel a vyvola zmatek, jelikoz to vypada jako by tam byla jedna 1 vice a pri polozeni zase o jednu 0 vic. Stejne tak lednicka ve ktere se spina svetlo. Vyresi se to bud presunutim toho predmetu by melo pomoc. Casto se tohle stavalo v letadlech kdyz byl spatne odstinene a rozhazovalo jim to pristroje.

Nebo ten kabel proste obal alobalem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.38.–
ps2console0
Super člen
27. 4. 2009   #7
-
0
-

To jadus. : fuuuha,el.mag. impulzy... tak tymto si ma dorazil :D:D. ale ktory kabel presne mam obalit??
estektomu, ja mam doma dva telefony na jednej linke, a rozmyslal som co aj v tom nemoze byt nejaky ten preoblem...
totizto jeden telefon je dole, druhy je na hornom poschodi, a na ten druhy je phone pripojeny...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.115.–
Today was a good day... ICE CUBE
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Niekto niečo mazal...:) — založil Dodiq

Mate niekto skusenosti s JCIFS — založil vlado0991

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý