Dev C++ Dotaz API – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dev C++ Dotaz API – C / C++ – Fórum – Programujte.comDev C++ Dotaz API – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Uzivatel
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
26. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,chtěl bych se zeptat jesli je normalni ze mne vyskočí jako kdyby prikazovy radek neboli normalni C++
Chtel jsem vyzkoušet WinAPI a vyšlo mi z toho viz [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2886/93496624.jpg[/IMG]
Jsem začátečník a zkouším neco udělat tak se jenom ptám
Zdrejme jsme to špatne napsal :-/
Jak už vyšlo z názvu zkouším v Dev-C++ v 4.9.9.0

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.158.–
Reklama
Reklama
joudicek0
Návštěvník
27. 4. 2009   #2
-
0
-

Dej sem kod.:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.20.106.–
Uzivatel
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
27. 4. 2009   #3
-
0
-

Je to uplný začátek
Kod:
#include <windows.h>
int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance,HINSTANCE hPrevInstance,
PSTR szCmdLine, int iCmdShow)
{
MessageBox(NULL, TEXT("Ahoj světe"), TEXT("Programujeme"),0);
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.158.–
Uzivatel
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
27. 4. 2009   #4
-
0
-

Nejak jsme to vyřešil ale nevim jak :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.158.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 4. 2009   #5
-
0
-

Vždyť to je Ok ;-)...je to jen kvuli tomu že i z Win32 se dá vytvorit okno.Pak zda chceš iba klasickej Window tak novej->projekt->Win32-GUI

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.227.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

"Mysql dotaz v dotaz" — založil Tomáš Sedlmajer

Dev C++ — založil Root

Dev-c++ — založil sacha

C DEV C++ — založil Vlado

Dev-c++ — založil miixall

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý