Ahojte, nepoznate nejake pismo ktore je velmi podobne Arialu (samozrejme s diakritikou) a zabera minimum miesta. Potrebujem to do generovania pdf... pretoze s windowsackym arial fontom mam vysledne pdf-ko zbytocne velke... (vyse 400kb)
aj som hladal ale nic sa mi nepacilo...
dakujem
Fórum › Typografie
Ttf pismo podobne Arial-u
To marioff : PDF lze generovat i tak, že se písmo do PDF nepřiloží. U Arialu je myslím zbytečné Arial přikládat, ten má každý. Písma se přikládají, pokud jsou exotická.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo : jjj... ale praveze musim zabezpecit 100 percentu funkcnost toho pdf-ka... ide totiz o postove zlozenky.. ktore musia byt na milimeter presne...
este sa Vas spitam, nema niekto font vhodny na strojove citanie s diakritikou OCR-B ?? lebo tiez som nic nenasiel :(
este by som chcel niekoho poprosit ci by mi neuploadoval pismo ArialMT z windows (moje som bohuzial nechtiac vymazal, a nemozem nic najst na nete) s diakritikou... prip. na mejl: marioff@centrum.sk
dakujem vopred
V čem to generuješ ty PDF?
fpdf http://www.fpdf.org velmi jednoduche pouzitie...
Poslal jsem ti na mail Arial, Arial Bold a Arial Italic pro FPDF a osekané jen na středoevropské znaky, takže každý font má jen cca 30kB.
Enjoy...
To Jasper : suuuuuuuuuper tak to si moc cenim kamo... nahodou by sa nenasiel este monotype ArialMT ?? :)
ArialMT nemám...
aj tak ti dakujem... chcel som si tiez upravit arial font... takze si mi usetril spustu casu..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
TTF-po čase nejde otevřít font — založil Kowalsky95
Pismo — založil Marty_SVK
Bílé písmo — založil dinkin
Dá se převést jpg na ttf nebo fon,poradíte prosím? — založil Systém
Moderátoři diskuze