Nevim jak bych to rekl, ale potrebuji poradit :) – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevim jak bych to rekl, ale potrebuji poradit :) – Visual Basic – Fórum – Programujte.comNevim jak bych to rekl, ale potrebuji poradit :) – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

ohmeer0
Newbie
9. 9. 2006   #1
-
0
-

Ahoj, zkousim si ted napsat takovy malinky programek, ale zasekl jsem se nad jednim ukolem :(( Potrebuji udelat to, aby program nesem minimalizovat (to se mi povedlo), a jeste potrebuji udelat to, aby byl furt vpredu pred vsemi okny, proste aby byl furt na ocich - a to mi nejak nejde udelat :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
9. 9. 2006   #2
-
0
-

Tohle dej do Formuláře

Public Sub VzdyNavrchu(hWndFormulare As Long)

SetWindowPos hWndFormulare, HWND_TOPMOST, 0, 0, 0, 0, _
SWP_NOMOVE Or SWP_NOSIZE
End Sub

Public Sub ZrusVzdyNavrchu(hWndFormulare As Long)
SetWindowPos hWndFormulare, HWND_NOTOPMOST, 0, 0, 0, 0, _
SWP_NOMOVE Or SWP_NOSIZE
End Sub


Private Sub Form_Load()
VzdyNavrchu (Me.hWnd)
End Sub


A tohle do Modul1



Public Const SWP_NOSIZE = &H1
Public Const SWP_NOMOVE = &H2
Public Const HWND_TOPMOST = -1
Public Const HWND_NOTOPMOST = -2

Public Declare Function SetWindowPos Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, _
ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, _
ByVal cX As Long, ByVal cY As Long, ByVal wFlags As Long) As Long

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
ohmeer0
Newbie
16. 9. 2006   #3
-
0
-

uz nad tim sedim dlouho a furt nemuzu prijit na to, proc mi to potrhava a pise chybu, kdyz vykonava toto:

 VzdyNavrchu(Me.hWnd)

nevite co s tim mam delat?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
16. 9. 2006   #4
-
0
-

to teda netuším... nemáš něco v kodu červeně?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
ohmeer0
Newbie
16. 9. 2006   #5
-
0
-

cervene nic nemam, jen je to potrzene, ale mozna to bude tim ze to pisu ve vb.net :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
16. 9. 2006   #6
-
0
-

To je možný... VB.NET neznám, tak nevim.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jiří Chytil0
Věrný člen
16. 9. 2006   #7
-
0
-

já bych řekl, že jo, že to bude tím.

Sakra nemůžete dávat nějaké normální nadpisy témat?
Něco co vypovídá o tom co potřebujete???
Je to těžké napsat třeba "Formulář stále nahoře" nebo "Form nad ostatními" nebo tak něco???
Když si přečteš nějaké pravidla u diskuzí, všude je:

Volte krátké a výstižné předměty příspěvků. Nic takového jako "dotaz".

Tak to Dodržujte.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
ohmeer0
Newbie
16. 9. 2006   #8
-
0
-

tak to se moc omlouvam, klidne to smazte... ale vubec jsem nemohl prijit na spravny nazev :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Potřebuji poradit — založil Tomáš

Potřebuji poradit — založil Robert

Potřeboval bych poradit — založil selkir

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý