Clipboard – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Clipboard – Java – Fórum – Programujte.comClipboard – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
keet0
Newbie
2. 5. 2009   #1
-
0
-

Zdravim, mohl by mi prosím někdo helpnout, vytvořil jsem si v NetBeansu prográmek, a chci použít Button, který způsobí vložení textu například z jTextFieldu do schránky, nepodařilo se mi to udělat a už nevim co s tím. Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.79.22.–
Reklama
Reklama
keet0
Newbie
2. 5. 2009   #2
-
0
-

To keet : Vyřešeno:



Clipboard clipboard = getToolkit().getSystemClipboard();
StringSelection selection = new StringSelection(
jTextField.getText());
clipboard.setContents(selection,null);

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.79.22.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý