Ulozenie Int[][][] do suboru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ulozenie Int[][][] do suboru – .NET – Fórum – Programujte.comUlozenie Int[][][] do suboru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miro17010
Stálý člen
3. 5. 2009   #1
-
0
-

neexistuje nato nejaky automaticky sposob ako ulozit int[][][] do suboru, alebo si to musim pisat sam

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Reklama
Reklama
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
3. 5. 2009   #2
-
0
-

ide to cez serializaciu

// serializacia

IFormatter formatter = new BinaryFormatter();
using (Stream stream = File.OpenWrite("c:\\subor"))
formatter.Serialize(stream, jaggedArray3);

//deserializacia
int[][][] array;
using (Stream stream = File.Open("c:\\subor"))
array = (int[][][])formatter.Deserialize();

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.72.–
Miro17010
Stálý člen
3. 5. 2009   #3
-
0
-

dakujem dost mi to pomohlo

a neda sa do jedneho suboru dat napr. string a int[][][], alebo este viac ak by trebalo??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
3. 5. 2009   #4
-
0
-

jedine ak by si mal ten string a int[][][] v jednej triede a serializoval prave tu jednu triedu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.72.–
3. 5. 2009   #5
-
0
-

Jestli se nemýlím, tak se k takové serializaci dá použít třída Pair nebo podobné. Třída Pair obsahuje dva objekty, přičemž jeden z nich může být opět typu Pair a tím se vlastně vytváří strom, který poté lze serializovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
3. 5. 2009   #6
-
0
-

djanosik: System.Web.UI.Pair ??? lol ta to som este nevidel :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.72.–
3. 5. 2009   #7
-
0
-

To mnn : Proč? Možnost to je a nevidím důvod, proč se jí vyhýbat (pokud je nutné to takto řešit).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
3. 5. 2009   #8
-
0
-

djanosik: hej ale na take ucely??? skor by som si urobil triedu na to. Potom clovek nieco prida a ma problemy s tym "stromom", ze kde nieco zabudol. Hmm ale proti gustu ziaden disputat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.72.–
3. 5. 2009   #9
-
0
-

To mnn : Nj, ale pokud ta vytvořená třída bude sloužit pouze k tomu, aby se ty dva objekty daly serializovat, tak je to naprosto k ničemu. To už záleží na daném zadání.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
rudolf_franek0
Stálý člen
3. 5. 2009   #10
-
0
-

Pokud by se jednalo o aplikaci, ktera by musela System.Web.dll refrencovat, jen kvuli tride Pair, tak je opravdu vyhodnejsi si napsat vlastni tridu. Protoze tvorba takove tridy nebude az tak slozita:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Miro17010
Stálý člen
8. 5. 2009   #11
-
0
-

ked si vytvorim triedu a chcem ju serializovat, tak mi vypise ze ta trieda nieje oznacena na serializaciu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
8. 5. 2009   #12
-
0
-

Když používáš BinaryFormatter, tak té třídě musíš dát atribut [Serializable].

[Serializable]

public class MyClass{}...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
8. 5. 2009   #13
-
0
-

Chrasty: no neviem ako to bude s triedou, ktora ma referencie na ine triedy....

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.7.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý