Problem s ajaxom – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s ajaxom – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProblem s ajaxom – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul0
Návštěvník
3. 5. 2009   #1
-
0
-

cawte,
mam kod ktory mi obnovuje obsah v divu a potrebujema by mi to obnovovalo v 2 odlisnych divoch
ajax:

<script type="text/javascript">

function Ajax(){
var xmlHttp;
try{
xmlHttp=new XMLHttpRequest();// Firefox, Opera 8.0+, Safari
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); // Internet Explorer
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
catch (e){
alert("No AJAX!?");
return false;
}
}
}

xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('open_tiket').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax()',1);
}
}
xmlHttp.open("GET","http://skuska.pantoflesport.cz/test2.php",true);
xmlHttp.send(null);
}

window.onload=function(){
setTimeout('Ajax()',1);
}
</script>
<script type="text/javascript">
function Ajax_stranka(){
var xmlHttp;
try{
xmlHttp=new XMLHttpRequest();// Firefox, Opera 8.0+, Safari
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); // Internet Explorer
}
catch (e){
try{
xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
catch (e){
alert("No AJAX!?");
return false;
}
}
}

xmlHttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlHttp.readyState==4){
document.getElementById('stranka').innerHTML=xmlHttp.responseText;
setTimeout('Ajax_stranka()',10);
}
}
xmlHttp.open("GET","http://skuska.pantoflesport.cz/test3.php",true);
xmlHttp.send(null);
}

window.onload=function(){
setTimeout('Ajax_stranka()',800);
}
</script>

html:
<div id="stranka">

<img src="http://www.sanbaldo.com/wordpress/wp-content/rotating_arrow.gif" />
</div>
<div id="open_tiket">
<img src="http://www.sanbaldo.com/wordpress/wp-content/rotating_arrow.gif" />
</div>

ale nacita mi to len do toho prveho divu "stranka"
dakujem za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Reklama
Reklama
user
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
3. 5. 2009   #2
-
0
-

Bud mas spatne kod v "test2.php" nebo zkus navysit interval volani funkce Ajax(), 1 milisekunda se mi zda moc malo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.103.–
7raul0
Návštěvník
3. 5. 2009   #3
-
0
-

To user : ne, v tom chyba neni, ja potrebujem tie dva ajax scripty zkombinovat ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
7raul0
Návštěvník
3. 5. 2009   #4
-
0
-

ta, problem zcasti vyrieseny.....ale nasledne dalsi :(
mam js kod

function createXMLHTTP() {

var xmlHttp = null;
try {
// Firefox, Opera 8.0+, Safari
xmlHttp = new XMLHttpRequest();
} catch (e) {
// Internet Explorer
try {
xmlHttp = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
} catch (e) {
xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
}

return xmlHttp;
}

function getDataForDIV(url, divID) {
var xmlHTTP = createXMLHTTP();

if(!xmlHTTP) {
alert('sorry, no ajax for you');
return false;
}

xmlHTTP.onreadystatechange = function() {
if (xmlHTTP.readyState == 4) {
document.getElementById(divID).innerHTML = xmlHTTP.responseText;
}
};



xmlHTTP.open('GET', url, true);
xmlHTTP.send(null);
}


getDataForDIV('page_body.php', 'stranka');
getDataForDIV('test2.php', 'open_tiket');
setInterval("getDataForDIV('page_body.php', 'stranka')", 10000);
setInterval("getDataForDIV('test2.php', 'open_tiket')", 100);

slape ako ma, ale mam jednu poziadavku.....potrebujem aby sa mi ten obsah di tych divov nacital az po urcitej dobe
viem, ze pomocou " window.onload=function(){ } " ale neviem ako to pouzit a kam zaradit :)
bol by som velmi vdacny za pomoc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Nosko0
Stálý člen
3. 5. 2009   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
7raul0
Návštěvník
3. 5. 2009   #6
-
0
-

To Nosko :
no to ja viem, ale nejde mi to presne zaradit do toho scroptu, ako skusam, tak skusam nejde mi to :( preto pytam pomoc :(
potrebujem hlavne to, kde to mam umiestnit a co do to ho dat
EDIT:a zaroven potrebujem aby sa mi po kliknuti na odkaz <a> nacital pozadovany subor do toho divu stranka :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
7raul0
Návštěvník
5. 5. 2009   #7
-
0
-

tak ako vidim, vasa pomoc neprisla, tak som si musel poradit sam, ale som na 100% spokojny :)
poprosil by som vase nazory na zakl. vzhlad a najma AJAX stranky
http://skuska.pantoflesport.cz/
dakujem ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý