Kus cizí stránky na mé. – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kus cizí stránky na mé. – .NET – Fórum – Programujte.comKus cizí stránky na mé. – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 5. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem, zobrazím kus stránky, třeba aktuální stav počasí z počasí.cz, na mích stránkách, ale jen vybranou část. A aby se měnilo podle vlastního serveru. Prostě ukrást část stránky, a vložit je na své. Děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
3. 5. 2009   #2
-
0
-

No pokud tam nemaji primo nejaky kod na vlozeni na svoji stranku, tak jedine, co me tak napada je danou stranku na pozadi v OnLoad stahnout, pomoci regularnich vyrazu nebo XmlDocument/XmlReader najit dany tag, ktery v sobe obsahuje informace o pocasi, okopirovat ho a vlozit do sve stranky dynamicky.

Tak bych to asi resil ja, zalezelo by na konkretni strance.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 5. 2009   #3
-
0
-

A neměl by jsi nějáký konkrátní příklad?.. Dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
dannyk0
Věrný člen
3. 5. 2009   #4
-
0
-

Primo svuj ne,ale tady mas utrzky kodu, co sem nasel na netu.Z tech bys to mohl dat dohromady.

Stahnuti stranky:



http://www.jonasjohn.de/snippets/csharp/download-webpage.htm


Cteni xml pomoci XmlReader


http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc189056(VS.95).aspx


A na svuj web pak pouzijes neco takoveho:


mujDiv.Controls.Add(new LiteralControl(tvuj html kod ziskani pomoci xmlreaderu));


Snad pomuze.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 5. 2009   #5
-
0
-

Dik moc, pomohlo to hodne, akorat by me zajimalo... Kdyz uz mam ulozenou patricnou stranku v nejakem XML souboru, jak z ni vyberu kus daného kodu a vlozim na stranku.. XMLRead vim.. ale jak definovat patricny kus code...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Smokie0
Expert
31. 5. 2009   #6
-
0
-

Cez regularne vyrazy

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.36.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
12. 6. 2009   #7
-
0
-

Ahoj, tak sem celkem projizdel ty regularni vyrazy, ale neni to moc jednoduchy. Proto se chci zeptat, zda by nebyly nejake stranky, kde je to slusne vysvetlene (vC#), a jeste.
-
Pri ukladani do XML pomoci toho PageDownloadu, jej musim vlozit do nejakeho validniho tagu, jinak bude neplatny. Kdyby slo tu stranku ulozit nejak, aby HTML tagy, byly XML, tak pak bych nemusel pouzivat regulerni vyrazy, stacilo by jen XML Read ne?

Děkuji za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
dannyk0
Věrný člen
13. 6. 2009   #8
-
0
-

No regulary nejsou fakt moc lehke a v c# je na ne trida RegEx (takze nezbyva nez googlit a cist, co je).

Jinak, ty kdyz tu stranku stahnes, tak ona je v xml (html), ty si pak akorat pomoci XmlReaderu najdes tag, ktery potrebujes, vytahnes si jeho atributy nebo vnitrek a vlozis si to k sobe do tagu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
13. 6. 2009   #9
-
0
-

Dik, ale problem je, ze kdyz ukladam stazenou stranku do XML souboru pomoci

textWriter.WriteString(DownloadWebPage("http://www.pocasi.cz/"));


Tak pri debugingu to vyhlasi: Token Content ve stavu Prolog by způsobil neplatnost dokumentu XML.
Pokud ale WriteString() dam mezi nejake tagy, tak se to vypise jen jako text. Jak bych tedy mel ukladat DownloadWebPage.

Dik moc za ochotu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
dannyk0
Věrný člen
14. 6. 2009   #10
-
0
-

V prvni rade fakt nechapu, proc to ukladas do souboru??? To fakt neni potreba. Dale tady mas ukazku,jak stahnout stranku



http://www.cambiaresearch.com/c4/3ee4f5fc-0545-4360-9bc7-5824f840a28c/How-to-scrape-or-download-a-webpage-using-csharp.aspx

Stahnuta stranka bude klasicky string, na ktery aplikujes ty regularni vyrazy nebo XmlDocument (popripade XmlReader) a vytahnes si co bude potreba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
14. 6. 2009   #11
-
0
-

IMHO by bylo lepší použít HtmlAgilityPack.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.146.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý