Zahrnutí MySQLi.dll ze skriptu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zahrnutí MySQLi.dll ze skriptu – PHP – Fórum – Programujte.comZahrnutí MySQLi.dll ze skriptu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
9. 9. 2006   #1
-
0
-

D? se to? Je n?jak? způsob, jak na??tat php roz???en? (ulo?en? v adres??i s webem, ne s php) p??mo ze skriptu, kdy? na serveru defaultn? nejsou includnut??

A kdy? MySQLi knihovna je na serveru a nen? includnut?, d? se to n?jak?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
LOVE, PEACE & SiNCERiTY! Noone should have control over your mind.. noone but you!
Reklama
Reklama
Jakub0
Super člen
9. 9. 2006   #2
-
0
-

Jde to načíst jak z adresáře s webem, tak i ze složky, která je definovaná v php.ini jako extension dir. Ale má to jeden háček, konfigurační volba enable_dl musí být povolena a php nesmí běžet pod safe_mode(m). O samotné načtení modulu se stará fce: int dl(string library);, přičemž příklady jak ji použít naleznete v manuálu: http://php.net/manual/en/function.dl.php. Pravděpodobně se bude hodit funkce napsaná ve druhém komentáři odshora, která zajistí načtení php rozšíření z aktuálního adresáře.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

XAML - zahrnutí namespace — založil Petrroll

MySqli update problém — založil Marek

MySQLi a prepared statements — založil Kuboslav

Přepsání na využití mysqli — založil dvorak-a

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý