Aktivni jen jedno okno – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aktivni jen jedno okno – .NET – Fórum – Programujte.comAktivni jen jedno okno – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bear.king0
Newbie
5. 5. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
jde nějak jednoduše v C# zařídit, aby bylo aktivní pouze jedno okno? Představuji si to tak, že ostatní (neaktivní) okna by byla scela netečná na myš.
Díky.
BK

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.3.–
Reklama
Reklama
5. 5. 2009   #2
-
0
-

Ahoj,
která ostatní okna mají být zcela netečná? Okna tvojí aplikace nebo úplně všechna?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
5. 5. 2009   #3
-
0
-

Vsak na to by melo stacit modalni okno ne? (Ve vlastni aplikaci)
Jestli chces vsak zabranit aktivaci jinym oknum, tak to uz mas problem.To uz podle me tak jednoduse neudelas a budes muset zasahovat trochu nize do systemu (napaj me hooky nebo nejake filtrovani systemovych zprav).Kazdopadne by to byla pakarna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
bear.king0
Newbie
6. 5. 2009   #4
-
0
-

To dannyk : ne jde mi jen o vlastni aplikaci. Potřebuji, aby při otevření určitého okna byly ty ostatní "netečné". Okna jiných aplikací jsou mi šumafuk.

bk

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.3.–
dannyk0
Věrný člen
6. 5. 2009   #5
-
0
-

Tak zkus to okno otevrit jako modalni (pokud to je normalni form, tak ShowDialog() ).Tim zajistis, ze dokud nezavres dane okno, tak ostatni nepujdou pouzit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
bear.king0
Newbie
14. 5. 2009   #6
-
0
-

To dannyk : díky, to je ono!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.3.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Podobná vlákna

SDL_Surface jen na jedno pouziti? — založil CommanderZ

Okno jen problikne — založil Gerdal154

Jedno slovo v textfile — založil Juraj

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý